Sunday, June 6, 2010

Lady Gaga - Bad Romance (Acapella Cover)

Tengahari tadi Petisuara balik Key El. Jenuh dia minta cuti seminggu, dapat juga. Petisuara memang pandai bab-bab kenyit mata ni. Pujuk rayu sikit Dr aku pun cair. Kalau aku nak mintak memang tak betul. Mata lebam muka bengis siapa yang nak bagi kasihan. Tak kesah lah...kira aku jadi mamat single untuk satu minggu...bukan senang nak dapat peluang macam ni.

Petang tadi terus aku sarung kasut pergi jogging. Sebelum jogging dah pekena winston silver. Jadah apa. Orang kata kalau isap rokok tapi jogging dia boleh neutral balik. Sambil jogging nampak geng-geng badan besar jogging sama. Kuat betul peluh kau. Nasib aku pandai elak-elak. Merecik!





Kau layan la lagu ini dulu...aku nak buat cerita seram macam tak dapat seram dia lagi..besok mungkin??...

Dengar cerita Lady gaga dah jadi black metal...Tak style langsung black metal pakai singkat-singkat nampak peha, dada bagai.



10 comments:

cikgadis konfiuss said...

wuuu? the accapella is a big WOW!!!

for me la.. gahahahaa

spek biru said...

terbaikkk.. jongging mmg bagus utk kardio...

a's said...

org bdn besar pun nk kurus.sekarang fesyen org kurus melidi.lol

hentakbelipat said...

mungkin masing2 nak carik awek kot...awek skang nk yg kurus2 je

SD said...

haaaa......dah lama dah wat post pasal video niey.....pe2 hal persembahan diorang ni sgt best....

saya; AISA. said...

hahahahaha five kudos for acapella style!

teruskan berjogging. haha. :D

@ien_R@z said...

wow!! hebat!!

i like it.. hahaha..

thumb ups!! (>___<)

RoMz said...

hahha.. misi kuruskan badan tue.. bersenam untuk kesihatan jugak..

marina anakcikbob said...

hahahaha...aku suke..aku suke VC tu..
aku kasi nama kat diorg..
Laby Gagap..
ahahaha...

Shannice said...

nice video!!!