Saturday, January 30, 2010

CHELAKE!!!!

aku tau kau bnyak backup...
aku tak penah nak kacau idop kau..
sikit pon aku x berminat nak jeling 2 dekat adik kau..
apetah lagi nak ngejek name ayah kau...

tapi ade je idea kau nk ganggu idup aku
mane2 aku pergi kau mesti ade plan nak buat aku cemas
memang kau jenis tak paham bahase
aku bukan suke kekerasan nih...

makhluk tuhan yang paling aku tak ngam

test tengok jauh mane korang mengeliat kalau brader ni da start takeoff

brader ni memang tak kire tempat..sape
sume die bedal

tak kire la mamat makn besi hari2 ke
abang stylo suke rambut besa2 ke
adek2 baju sendat gedik ala2 KeyL ke
kalau brader ni ade time korang berak..conferm putus nafsu punye..

by-HentaKbeLipat


1 comment:

Nur Hidayah Yahya said...

hahahahhaha....aku tak suka lipas jugak.dia pernah masuk lengan baju aku masa basuh pinggan dan aku yang kegelian dah terbunuh dia terpenyek dalam lengan baju.cis!mandi wajib trus aku pastu.