Wednesday, February 3, 2010

Kim Kardashian~hot babe yang TERBAIK!!

siapa kate perempuan tak boleh obsessed dengan kaum sejantina?kalau dah namanya Kim Kardashian memang semua perempuan kot gila nak jadi macam dia ni..memang terlebih hot ah dia ni!i sangat la obsessed with her..raaaarrrr..ada macam bunyi harimau mengaum tak?ok so a little bit info about this hot babe..

Name: Kimberly Noel "Kim" Kardashian
D.OB: October 21, 1980
Carreer: socialite,model,actress and television personality


muka dia ala2 nicole susah nak eja(PUSSYCAT DOLLS) kan?tapi lagi hot

dia ni sangat famous through the reality series involving her family ala yang ada kat channel E!channel 712 kat astro.. Keeping Up with the Kardashians

and paling hot cerita pasal minah ni bila pornography home video yang dia buat dengan ex bf dia (R & B singer-Ray J)..omputih memang suka benda2 macam ni..bila kantoi lepas tu baru nak malu lah apa lah..padahal sendiri buat

ok enough about her..so check out photo2 di bawah ni and korang mesti akan sokong i yang dia ni sememangnya HOT babe gila!


dengan adik2 perempuan tapi yang lain tak hot macam dia

ni encik hentak belipat mesti suka..terbaik!

memang tak faham body besar tapi kaki still kecik!jealous!

perlu ke cakap lagi?memang sah HOT kan!

3 comments:

Anonymous said...

perghhh!!!!!nak!nak!..yang yang akak dulu..pastu nak yang adek pulak...hentak habessssss-HentaKbeLipat

illehyana said...

hihi..en hentak belipat mmg sggh gatai!tp spe xgatal tgk die ni

Anonymous said...

video porno die terbaek. bole bikin horny smpai ke langit.