Friday, January 29, 2010

DEVIL DRIVER!!! pencetus moshpit terhebat dunia!

once again...aku nak bagi info pasal band nih..

DEVIL DRIVER


tak payah banyak2 review pasal band nih...korang bole carik merate kn

just band nih buat aku rase tak senang duduk
beat drum die paling terbeeeek aku rase
penuh kejam mamat tu hentak double padle die..
riff2 guitar die sangat lazat...

Tapi yang paling aku taksub band ni
mane2 festival music yang diorang join..
mesti ade satu record moshpit yang baru diorang try buat

gile cemas!!..Bende ni memang target aku ble aku da cukup duit besok
kalau kau rase diri dah cukup jahat..try la moshpit diorang..
baru tau jahat mane kau tu..


video


by Hentak Belipat

No comments: