Thursday, January 28, 2010

Asking Alexandria - best untuk menghilangkn tumor di otak

sekarang tiba masa hentak belipat pula bersuara

Time malam-malam kadang2 rase diri macam rockstar.. Lompat sana sini...jerit lebih kurang..
Habis punah bilik aku kerjakan...
kalau jiran tetangga tinjau..sah2 aku kena baca yasen ramai2

Tambah perisa iblis lagi... kalau layan band nih..Perghhh!!!
Sila pastikan anda dah ada rambut panjang kalau nk tgk video ni
abang2 botak boleh geleng2 je....






Muka masing-masing suci bagaikan ala-ala newboyz..tomok tengok pon boleh geleng pale



Aku review sikit pasal band nih....

Band dari York, North Yorkshire, England

band2 dari England ni memang dah famous dengan kreative yang gila2...
style2 performance diorang pon pelik dah...
memang aku tengok makin lama..makin pelik2 style melepaskn geram atas stage nih
Band metalcore/hardcore...paham2 jelah kalau dah ada core belakang tu
Ditambah dengan perisa techno...memang lari tajuk juga kalau abang metal dengar
tapi band ni belum ade mat2 disko berani pasang kuat2 dalam club lagi..


Danny Worsnop - Lead vocals
Ben Bruce - rhyt
hm guitar/backing vocals (founder)
Cameron Liddell - Lead guitar
Sam Bettley - Bass guitar
James Cassells - Drum

Papehal pon...just layan dlu video nih..nak full album leh discuss ngan aku..hahaha
akan datang aku review lagi band2 menarik wokeys




By - HentakBeLipat

2 comments:

Carl Samsudin said...

saya sokong abg hentak belipat!!! entry anda tidak mengecewakan!

illehyana said...

yeah!hentak belipat suda mengeluarkan taringnya..nanti2 entry2 dr mamat ni lg