Thursday, January 28, 2010

KATY PERRY without her pants?

baru baca kat E!online tadi dan jumpa satu benda yang menarik..OH GOSH..kenapa celebrity hollywood ni semua macam suka hati je nak pakai apa..



macam ada sikit selulit di situ?hahaha..mungkin dia ni nak jadi super girl kot?pakai spender di luar


KATY PERRY
muka cun gila kot..tapi bila tengok bawah terus takda selera dah kan?LOL

harap artis malaysia takda lah macam ni kan..kalau ada confirm hospital2 seluruh malaysia full dengan opah2,nenek2, and atok2..semua pendek umur bila tengok ada yang berpakaian macam ni..hahah!








6 comments:

wanie hidayat said...

if ade artis mesia or mane2 org yg pki mcm nie kat luar, mmg aku halau die suh tukar sluar lain...hahaha...

illehyana said...

hihi..berani kau nak halau..haha

oh farah said...

tebaek plak. psni i g clz pakai cmni.
konfem menang pilihanraya

illehyana said...

hahaha..bodoh..ea..pilihan raya universiti mmg semua arini ea?br tau

oh farah said...

xla. today br dpt poster je.
next week br campaign

TeRRoRRiZZ said...

dier pakai la pant tapi kat luar

ilham dari superman