Thursday, January 28, 2010

CROCS oh CROCS


saya memang bukan kipas susah mati crocs tapi bila niqissa beriya tunjuk i wedges crocs ni macam cute lah pula kan..ok lah design dia macam boleh jadi HOT juga bila pakai wedges ni kot



tengok pun boleh tau kasut ni ringan kan..rm229~sila beli ya untuk keselesaan abadi seperti tidur di atas tilam VONO bila pakai wedges ni tau


kalau dekat Malaysia ni, pergi mana2 pun ramai yang menyarungkan kaki mereka dengan crocs..tak kiralah crocs yang gedabak ke cros yang comel berserta jibbitz ke mahupun slipar crocs yang macam kadang2 tak tercapai akal kenapa boleh beli selipar biasa macam tu..hihi..tapi orang kata its trend semua orang ada crocs so kita kena adalah..tak gitu?hihi..dan ramai juga suka crocs sebab keselesaan nya..tu memang tak dapat nak dinafikan..gedabak macam mana pun crocs tetap ringan..tetap senang untuk digayakan dengan apa jua pakaian..tapi kalau pakai smart attire takkan nak pakai crocs pula kan..tu memang
BATAL! ah



colour dia semua meriah2 barulah ceria si pemakai kan?

ni bagi yang suka casual tapi nak smart sikit..boleh la pakai kasut ni..beli jangan tak beli kays?


I memang tak minat selipar2 macam ni..tapi ramai je kan yang beli~lain orang lain citarasa



ni paling comel!pernah jumpa satu mamat ni siap ade pokok kelapa atas crocs ni!smart ok


crocs korang original ke tiruan?

ada orang cakap nak bezakan crocs original and yang beli kat uptown ke pasar malam ke korang tengok dekat logo buaya kat crocs korang tu..kalau tangan or kaki buaya tu besar maknanya itu tiruan..tehee


SELAMAT MEMAKAI CROCS!








3 comments:

devilicious said...

aaa crocs sy ori :) bnyk dsgn yg smrt kn sy tgk on9, tp dkt msia tade :( btw, lcturer sy ad sorg nih pkai smart2, thn pkai crocs :p tp kaler mcm brwn so org x pasan :p

illehyana said...

hihi..mmg smart tp sy xbiase pakai flat shoes 2 yang mcm suke je tgk org pakai

miss INdulgence said...

sy suka giler crocs..haah..sekarang mmg trend pon.. crocs pon dh ad mcm2 design..
but ada yg kat malaysia belom ada lg..
ayah sy ske jek pakai smart2..then pakai crocs..smart jugak.. hehe..tp color kne sesuai la kan..
klu pegi shopping..crocs la byk membantu.. xsakit kaki.. hehe