Sunday, February 28, 2010

Orang Terbang

Berjaya menyatukan pelbagai pihak dan pelbagai masa depan..Memang tujuan yang murni aku cuba buat malam ni. Berlandas kan nawaitu nafsu kelahap setiap individu yang terlibat dan jiwa memberontak ingin merokok dengan gaya bebas, terus aku roger habis semua yang terlintas dalam urat saraf sereberum belah kiri aku...

aku: Nasi ayam penyet skang!!
darby: tapi aku dalam pantang.....balun!
batax: ok skang!
botax: aah la
adec:......panjang sangat penjelasan untuk penyetujuan..
coco: aieeeee best aihhh..*&^$$#&**(sepatah haram aku tak jumpa maksud dalam wikipedia)
mokmeng: set! aku roger balqis dulu..tolong order untuk aku dulu woi!

Awam, geomatik, kimia, elektrik...

***
Tinggal aku,batax,darby terus menerus ke Bazar JB..ingin melihat2 aneka barang2 separa pelik..Jalan Dhobi dikawal ketat oleh abang2 Rela yang memang rela hati selamba tak lepak kedai mamak tengok chelsea kena titik 4-2 dengan Manchester City.. dengar cerita darby habis dicerca akibat puaka chelsea dia kalah..

panas hati semua jalan tutup..apahal ni!

Effect 1

Effect 2

Effect 3

Effect 4
Diorang ni memang ada pinggang hebat. Kalau siapa2 tersangkut layang2 atas atap boleh roger budak2 ni.

Effect 5
Yoyo diorang ni kalau lagi besar tak boleh ke?

Panas mata tengok budak2 ni perform..terus gerak bazar JB. Rakus terus aku terkam mamat yang bentang cd2 lama..Memang puas aku harini sebab cik Petisuara tidak turut serta, balik kampung dia minggu ni. Maaf lah..terbeli cd lagi..Tapi mamat tu memang style!..Cd dia jual aku memang tak berkira kalau dia letak mahal pun..nasib Rm 10. Capai terus

Rare habis....

Rare 1

Rare 2
The Best Of...sikit punya panas band2 dalam cd ni..2 CD ok!

paling aku tak tahan, tak pasal2 dalam cd tu ada satu cd yang aku sanggup tangkap buaya untuk cd tuh..gila la!!

Rare 3
ROADRUNNER RECORD 25... Celebrating 25 years of RRock
Soulfly,Trivium,Within Temptation,Wednesday 13,Devildriver,Killswitch Engage, Cradle of Filth,3 Inches of Blood,Ill Nino,Chimaira..
Seram bulu tengkuk tengok band2 dia

Misteri 1
Aku tak paham Darby nak buat apa dengan lighter ni..masuk kocek jeans mau sendat peha. Bulu kening belum tentu selamat

6 comments:

zamankacak said...

lighter besau tuh aku nk bakar lecturer2 unisel yg cr pasal ngan aku....leh aku ugut nk bakar kete diorang...hahaha

Boy said...

abg simon, pinjam lighter.

hentakbelipat said...

hahahaha...kau nk pnjam lighter tu buat cucuh rokok ke cucuh katil

zamankacak said...

owh owh owh...aku ade name br...abg simon...owhh

nizamsani said...

lama tak dengar kula shaker.wah.

petisuara said...

aah...just nak remind kan ada band2 yang gempak masas dlu