Saturday, February 27, 2010

Setan Siber


korang tahu tak apa itu setan siber?
ikuti perbualan antara mak i dengan adik lelaki i yang berumur 9 tahun yang gila main semua game kat fesbuk


mama:luqman!sudah tu!buat homework..pergi baca buku!
luqman:jap ma..luqman tengah bersihkan tank ni (tank dimaksudkan adalah tank ikan dalam fish ville)
mama:sudah2 lah tu luqman!sekarang!dari pagi lagi menghadap laptop tu
luqman:mama..jap je..nak abis dah
mama:luqman nak jadi setan siber ke?
luqman:hu?apa setan siber ma?
mama:setan siber tu macam luqman la..asyik online je..dah berlebih sangat..setan la semua tu..penuh dah kat luqman suruh online je tak payah dengar cakap mama
luqman:ala mama..ayong,angah, mina boleh je online
mama:LUQMAN!!!!!!



Luqman pelik bila digelar setan siber

2 comments: