Wednesday, March 17, 2010

Please Show Me Your Love

I need your help PLEASE!!tiba-tiba I sangat teruja dengan cornetto contest show your love yang Hanis Zalikha bagitau dekat belog dia..sangat bagus lah minah ni..so I pun tiba-tiba semangat lah joi contest ni..tak pernah ada semagat yang macam ni,,jadinya korag tologlah votekan I!!!sebab voters akan berpeluang dapat iPhone 3gs dan hadiah mingguan..korang taknak ke?so jomlah vote I ok?tehee..ni i sediakan step macam mana korang nak vote



First:korang pegi website ni http://www.cornetto.com.my/..ok nampak yang macam atas tuy..korang tekan register


Then korang isilah butir pasal korang..tak banyak pun..korang pun nak menang handphone kan?



Dah selesai,korang sign in lah!yeay


Tajuk video I greatest people-LOVE..ada gambar ramai-ramai depan dia
korang tengok director dia illehyana..I la tu..hihi

ni lagu satu..tajuk video family love love..depan gambar parents saya..tehee

JANGAN LUPA VOTE OK!!!MUAH MUAH
lagi sekali I bagi website dia..nah!
http://www.cornetto.com.my/

11 comments:

LORD ZARA 札拉 said...

walalala~

akan buat~


weee~~

petisuara said...

yeay!thanx kak zara!

LORD ZARA 札拉 said...

walalala~

cam sebaya je kita~
lahir 1987 ke?


kih3~


no big deal dear!

petisuara said...

hahaha..aah..sbb zara cm da keje kan..rse kne pgl kak pulak..pdhal pnah satu klas ngn hentak belipat!hihi..ampun

AzRi AzyAn said...

yey! aku da vote..=p

Amirah Rashid said...

nnti i tgk n vote okay. insyaallah :)

petisuara said...

yeay!thanx!

BeaN MorENo said...

wah...nant saya vote

~ ALIEN ~ said...

VOTE 4 me also...hehehe. aku ade bt review camni gak kat blog aku.

hr tu, aku sempat gak merasa dok ranking ke-3. tp...bcoz br2 ni, makin rmai yg join...aku dh d tendang ke no 6. huhuhu...cedih...(T_T)

~ ALIEN ~ said...

oh, ya! lupa plak...VOTE 4 me.
(video MOST VIEWED ---> bcoz d antara org terawal join)


http://www.cornetto.com.my/index.php?gallery_id=139


tq very much...\(^_^)/

+akufobia+ said...

selamat berjaya.semoga.da menang kongsi HP eh.haha.