Thursday, March 4, 2010

Wedding Cake buatan sendiri

Entry kali ni i akan buat seringkas yang mungkin tapi padat..sebab i nak tunjuk satu ni je..betul..ni je..sebab sangat teruja dengan kecomelannya..

Last weekend makcik i pegi wedding kawan dia kat Taman Tun Dr. Ismail..kawan dia ni chef kat salah sebuah hotel kat KL..apa yang menariknya pasal wedding dia ni sampai i nak post is her wedding cake..dia buat sendiri..chef kan..mestilah tunjuk hasil tangan kat tetamu yang datang..hihi..cake dia sangat comel!walaupun macam lagi sesuai untuk party tapi still ia sangat CUTE!

Alolo..aiii cutenya~tak tau rasa dia mcam mane sebab i tak pegi wedding dia..ngeh ngeh

tu la pengantinnya..makcik i sengal amik gambar bukan nak depan-depan..kan tak nampak dah muka pengantin tu..haih

ok tu je nak bagitau pasal kek yang comel..makcik i cakap pengantin dia pun cantik..disokong 100% oleh opah i..

6 comments:

enyheartsdiamond said...

comelnya kek dia buat :D

TeRRoRRiZZ said...

semat la kek tuh.........
nk wat kek kawin ala ala cam tuh la...............

petisuara said...

mmg cute pon..sgt kan?

Cik aiNa said...

nak kek cenggitu jugak..kalo ade orang sponsor lagi best..hahaa

petisuara said...

haha..g la mtk foundation dr mne2 hotel suro sponsr aina..hihi

.s.o.f.i.a. said...

veil pengantin pun cantik!!!! (aku tengok dari jauh la, dah gambar jauh....he he...)