Thursday, March 4, 2010

Musim Tag MengTag...

Sherah dengan selamba tag aku dengan benda ni...memang terbaiklah Sherah!!!..seperti yang diamanatkan oleh cik Sherah..aku pun selamba buat benda nih...tribute tuk sherah jugak lah

1. Adakah anda rasa HOT?
Gila HOT aku sekarang...tambah lagi aku tengok kipas aku dah berat dengan sawang-sawang. Tunggu ada beruang buat sarang je atas kipas tu. Bukak full pun rasa macam tak ikhlas angin dia.

2. Upload wallpaper pc/laptop yang anda guna sekarang!


3. Cerita pasal gambar
Gambar minah tu ke. Minah tu aku jumpa dekat google sebab aku memang nak kawan dengan minah macam tu. Cukup sifat patriotik dia. Tengok tali pinggang dah tahu.Penuh peluru kot. Tapi dia ni kurang kesedaran sikit, tak ada air tin lagi best agaknya nak sebat. Aku saja 'sensored' sebab aku nak dia insaf..Zatie..Zatie

4. Bila kali terakhir makan pizza?
Tadi lunch baru petisuara ajak aku makan pizza. Aku sebat dia punya jelah..aku makan salad. Petua orang kampung nak bagi badan ketul..hahaha

5. Lagu terakhir anda dengar
Aku dengar sekarang! Where The Wild Things Are OST- Karen O(Yeah Yeah Yeahs) and the kids. Memang harmoni lah.Nanti aku letak dekat blog!

6. Apa anda buat selain menyelesaikan tag ni
Lap hingus

7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
Stakok..maksud dia Saya tak merokok.

8. Tag lagi 8 orang
Farah Azrina/Lord Zara/Perbai/Sai/kalep/cikxai/Farah Mislina/Farra

9. Siapakah orang no.1 kepada anda
Family la

10. Katakan sesuatu kepada orang no.5
Besok selamba the times beb!hahaha..bila nak featuring blog ni..aku dah ada sumber

11. No.3 ada hubungan dengan siapa?
Awek budak paling style sekali dekat UTM. abang Ruby..pemain gitar kejam kalah sinister gate

12.Bagaimana pula dengan no.4
Kawan sekaki petisuara..1st time aku jumpa pun masa dekat Wondermilk diorang buat gathering sambut birthday petisuara dengan sorang lagi aku lupa..maaf

13. pesanan kepada orang no.6
Selamat buat tagging ni..hahaha..selamat berkenal-kenal jugak

14. kata2 cinta untuk orang no.2
Memang aku sangat memendam rasa dan perasaan dengan penulisan kau Zara!

15. Adakah no7. dan no.8 ada persamaan
Walaupun nama dah Farah..jangan la kau senang lenang buat tuduhan palsu!

16. Berikan 5 yang anda tau tentang orang yang mengetag anda
- Cara pemakaian shawll dia ni memang unik
- Sangat rajin update blog...bagus ni
- Muka dia rare..sungguh! kau ni mix ke apa
- Blog dia best..melawat la selalu
- Suka dengan shawl mak-mak arab ni..kau datang ka UTM ni, banyak kau boleh buat contoh..bersepah kot kat sini.

7 comments:

ree'slittleblackbook said...

jap. sebelum tu cane nk tgkap gamba laptop? :) haha

sherah said...

wakakaaa memang terbaik ye saya...:D
cisss itu perli baikk punya lah hentak berlipat nih hahahaaa
hah i mix arab jugak laa..moyang i truly arab.:)

thanks a bunch ye hentak berlipat
nanti i tag u lagi haahahaaa

LORD ZARA 札拉 said...

aku kena tag?

wakaka~

aku dah tua nak main tag ni...*batuk2*

lari!!!

petisuara said...

hahaha..ala mne nye tue kak zara..bole lg..hihi

Ari said...

Salah eja!

RUDY laaa.. ish!

hentakbelipat said...

kalau ade software photo salu ade screen capture..macam photoscape ke..haha selamba sherah..i ade gak mix.. bangla la kot..hehehe

petisuara said...

hahaha..ruby?