Thursday, May 6, 2010

Jom Exchange Link!!!

Maksih!!!pada semua pengunjung dan followers blog ni!!serius weh kitorang sangat happy dengan korang sebab tak putus-putus datang baca blog kitorang yang kuat merapu ni..even baru 4 bulan kitorang berblogging tapi sambutan dari semua orang sangat menggalakkan..terharulah macam ni..T___T..tepukan gemuruh untuk anda semua..pewit pewit!clap clap clap

so dengan ini kitorang nak exchange link dengan korang sebab senang nak pergi balik kat korang..kalau nak kejar semua followers kitorang memang susah walaupun ada dua blogger dalam blog ni kan..so cara yang terbaik adalah dengan menglink korang kat blog ni..ada je entry baru senang kitorang terus pegi baca kan..

ok so apa korang patut buat?

korang dah linkkan blog kitorang kat blog korang,terus bagitau kitorang ok?

bagi 2 details ni

nama blog anda:
address blog anda:

nanti kitorang terus akan linkkan korang ok?bagi details ni kat comment box untuk entry ni

MAKSIH lagi sekali buat semua..kedatangan anda ke blog kami sangat-sangatlah digalakkan dan kami takkan putus memberi anda cerita-cerita yang merapu setiap hari..yang kadang-kadang and pun malas nak baca tapi layankan je kitorang ni kan..tau sangat dah..ChaiT!

Hentak Belipat nyanyikan lagu untuk korang semua sebagai tanda terima kasih yang tak terhingga..tepuk tepuk tepuk-ni kes balas dendam sebab HB letak gambar I yang buruk gila kat entry sebelum ni!!hamik!

sebab entry ni saya yang buat jadi anda harus tengok muka ini..TERIMA KASIH semua!!!









66 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

blog korang unik...

i loikkee..

=)

www.nurrcahaya.blogspot.com

LORD ZARA 札拉 said...

pergh!!

comel woo kamu!!

=)

Amirah Najihah said...

tak faham.macam mana tu ek?
saya letak link kamu berdua dulu kat blog sy ea then you'll make the same thing back?

zyqa zaqy said...

okey cantik laa macm ni..=)

namablog :nurhaziqahmohdzaki

http://haziqahzaki.blogspot.com

linky2 okehh..
semoga ada cerita cerita menarik dari anda berdua^^

Alynn Notnot said...

dah lama letak link blog ni kat my blog:D

tajuk blog "This is my story"
address ; http://malinot-malinorte.blogspot.com/ ngee thanks!

Shannice said...

huhuhuhu... saya x faham... saya blogger baru..x brapa reti..

impish_yatie said...

sy nk,,sy nk..

impish_yatie
impishonez.blogspot.com

aisyah ^^ said...

linkkan saye jgak!;D

cooliodrumdiddlyumdums
http://helomilothehamster.blogspot.com

hee~

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

chomeyynya gadis pakai tudung itu...cewahhh..kita dah exchange link kan kan kan...

Miss Mirror a.k.a Sam said...

oraittt jom!

Nama blog : MISS MIRROR
URL blog :
http://sam-puansyurga.blogspot.com

petisuara said...

amirah najihah:

awk ltk link blog ktrg kat sidebar awk..mcm yg ktrg ade ni ktrg ltk under rakan dan taulan..cbe tgk kat sidebar ktrg..pas2 nnti ktrg akn link awk

petisuara said...

shanice:
awk buat sme mcm yang sy ckp kt amirah 2 ok?wink

petisuara said...

ibu damia..hehe..yup2..udah!

hentakbelipat said...

apasal muke camtu!!!!arghhhh!!!ni kes balas dendam nih...

TiTin said...

i da lama link blog korg niii...
mmg besh...

http://belovedtitin.blogspot.com

Bukan Primadona said...

babe, aku da lme link blog korank.. huhu.. jgn lupe link mine, k. anyway, ur blog rox!

www.primadonaklasik.blogspot.com

.::WaNiE::. said...

my blog list i guna 'blogs i follow tu'

boleh join ke

Ieda Al-Habsyi said...

peti suara sangat cmel dimata akak :)

blog: Ieda Al-Habsyi
url: http://iedaluvsham.blogspot.com/

wadud@duad said...

haha.. ngah karok ker? lama dah xkarok kat mesia.. =p

leave your comment and critic at my blog yah :)
thanks..
http://slumberblogger-freedownload.blogspot.com/

petisuara said...

bole je wanie..no prob..hihi

a's said...

agak lama link blog ni sbb blog ni cool (hentakberlipat)+sweet (petisuara)

if ada masa do drop by at my site;
http://violetredbubbles.blogspot.com

Jay said...

jay????

hehehhe

hentakbelipat said...

hehehe..thanks korang!!!sape2 pun leh join Jay.....anda semua memang super cool!

Cieut Nizar said...

best best best!!!

nama blog: CIEUT ZONE

link: http://cieut.blogspot.com

irahehe said...

ira pon nk jugk!hehehe..


name blog: emo..imo..ego..igo..
link:http://gadisegoitumemangaku.blogspot.com/

yaya said...

ni i punya..
Miss Skodeng
http://yayaskodeng.blogspot.com/

hanaKir@ said...

olaa..jum2

http://hanakira.blogspot.com

Kie-yu said...

oho~ meh tuka link.
ai da tepek url blog u ols kt list
Mesti Singgah @ R4T

kalo sayang mak korang, meh klik

Cik Birder said...

love this blog!

pandaZemoo said...

bagus3!!

ini bukan kertas kotor
http://inifotoaku.blogspot.com/

uncle said...

uncle nak..uncle nakkk!!! sajer nak tumpang galmer disini hihihihi

nama: uncle
http://www.unclepunyablog.com/

harap2 dapat diterima oleh tuan punya blog disini...

Pensel Kontot said...

blog korang memang ade dlm bloglist aku dah...

suke bace cite merapu korang tuh

Syahrul Iman said...

ps and hb..dah letak link korang kat blog aku =)

http://tales-from-nowhere.blogspot.com/

Shannice said...

betul ke saya buat kat site saya??
nanti datang ok...=)

putri_roh said...

memanjangkan kenalan yek....

ehehehe...

nuyui
http://putri-roh.blogspot.com

mekasih...

kayown said...

nak link jugak ^_^

sakura
http://blossom-sakura.blogspot.com/

zaizax said...

dh lama link blog korang sbb syox kaple maple yg sgt sporting abes neh

-mainamezai-
http://toleszai.blogspot.com

bunga said...

blog korang memang terbaik. boleh gelak guling-guling baca. haha. korang asyik gado je kat blog. bila nak sweet2 i love you ni? haha

eesyaheera
www.eesyaheera.blogspot.com

Tupai Karan said...

dah letak pun hangpa punya link kat my blog, berhari2 gitu.. cuma hangpa je xmai check.. haha

http://tupaikaran.blogspot.com

(yg promot cd2 pirate tu hehe)

Khairatul Azwa said...

blog aku pon dh xde kt link korang kan..hahahaa..nah ini dia jika mau =p

http://rewritinglines.blogspot.com/

nand nasyari said...

me too..~

vintage Loud!
http://nandnous.blogspot.com

;D

petisuara said...

korang..please check ade tak link korang..tkot ade yg tetinggal..if xd inform ktrg okies?

Shannice said...

whenshannicegoesblogging...

www.whenshannicegoesblogging.blogspot.com

i'm ZITHER ! said...

haii..dh berabad saye letak link awak kt blog,hehe unik dan romantik,saye suke.. ;P

ZITHER
http://zither-ilymir.blogspot.com/

iqbalsyarie said...

Unik la cara nih!kretif..

ok2..nama blog =pondok sang pencinta.jiwang~hehehe

adress: http://iqbalsyarie.blogspot.com/

dya adriza said...

Hye you all.. so sweet la korang nih!!!

hehe ni blog I..

Dear Dinda Dya..
http://deardindadya.blogspot.com/

Thankz!!

Nurul Zaty said...

here i am :)

http://entityzealyz.blogspot.com

Fontonk said...

cunn

http://fontonk.blogspot.com

thAnks

faezahannah^^ said...

feewit feewitttt...

http://www.faezahannahalbaj.blogspot.com/

oh nada said...

oh nada
http://nadahanis.blogspot.com

:)

Infolayan said...

Dah add your link ...

This is mine:
nama blog anda: Infolayan
address blog anda: http://infolayan.blogspot.com/

Ahmad Tajuddin Abdullah said...

my small blog:time to change
url:http://ata-timetochange.blogspot.com

huhu,tq..

AdiHana said...

korang sumpah sweet.

gud luck.


AdiHana Says.

http://adihanasays.blogspot.com


tengs korang. :)

Zaqyah Rezzaq said...

Hi PS and HB :')

just found out korang punya cool blog ni. mari exchange link..

http://sweetmyopia.blogspot.com

i've linked u guys punya blog :')

Zaqyah Rezzaq said...

Hi PS and HB :')

just found out korang punya cool blog ni. mari exchange link..

http://sweetmyopia.blogspot.com

i've linked u guys punya blog :')

honey amour said...

honey amour forever

http://www.honeyamour02.blogspot.com

nizam said...

Nama blog:Nsnoop[dot]net

URL:http://nsnoop.net

wanies said...

NICE BLOG!!!

http://waniesscollection.blogspot.com/

ekin niki said...

nice blog :)

blog name : so called L.I.F.E
n here's
my link: http://nurashikinjafri.blogspot.com/

AqilahJamaluddin said...

blog name: write to bello
link: www.akulabello.blogspot/com/

:)

ASAM KEPING said...

nama blog saya: ::asam:garam:gula::
address blog saya: http://suhaidasupalio.blogspot.com


dari manja : asam keping.. hihi

relevan said...

Nama blog kawan : relevan Sokmo

url : http://relevansokmo.blogspot.com

Aok boleh tinggalkan jejak aok dalam Terminal link kawan di sini : http://jejakterminal.blogspot.com

Sori yerk..kawan lambat nak resepon sebab keadaan membizi sejak 2 menjak ni..tapi apa pun kawan ok jer..tq

Ct SoLeHa said...

saya dah link blog kamu

my blog:[ ♥ Bling-bling~Ropol-ropol ♥ ]
comel x??hehe (perasan)

URL: http://bling-bling-ropol-ropol.blogspot.com/

zither said...

hai petisuara! or hentakbelipat! mana-manalah..

nak inform saya dah tukar url untk blog saya;

ZITHER
http://bintangzither.blogspot.com/


baru perasan tadi lupa nk inform psl ni.. berabad saya carik post ni balik. hahak :D

tarijemariatul said...

the best ever blog i have read,,=))..

cool+sweet=HB+PS

http://nuriratulumairah.blogspot.com/

Anonymous said...

nama: Juan
web : http://wanwidget.com