Tuesday, June 8, 2010

'Resident Evil 4: Afterlife -Trailer (Gila Ba!)

Kalau dengan Petisuara comperm nak tengok wayang jadi satu masalah utama. Aku dengan genre cerita-cerita yang ada darah, bomm! boom!, potong sana dan potong sini. Manakala Petisuara pula kearah genre gadis-gadis kota bershopping, kawen sana kawen sini, cinta sana dan cinta sini.

Ada lah boleh kira dengan jari jenis wayang gambar kami yang sebulu....kalau aku ajak tengok cerita Iron Man II contohnya, ayat yang keluar adalah berupa "asyek asyekkkk tengok cite u je!". Bila dia ajak tengok cerita, sebagai contoh Definitely, Maybe..aku akan berbunyi "urghhhh"

Tapi aku terperasan satu cerita yang aku rasa akan keluar hujung tahun ini, tak pun tahun depan kot. Memang pegi! Ini kalau Petisuara buat hal tak nk ikut, aku tibai tengok sorang-sorang. Kau pernah? Macam style beli bertih jagung saiz besar, air mineral dan sedikit kacang kuda...lepak agak-agak tengah wayang, silang kaki dan tonton. Macam hebat!

Ini trailer wayang yang aku sangat inn. Dari Episod satu aku ikut. Game dia pun aku bantai main sampai game over.



Sekarang semua nak buat 3D...lepas ni aku nak jogging pun pakai spek 3D, mana tau boleh lari lagi laju..

19 comments:

AteeqaHanis said...

sama lah dengan i..
kalau bab nak tgk movie mesti jadi mslh..

tpi i ngn boy i vice versa dari u n petisuara..

PROJEK KELI KANVAS said...

resident evil my favourite games....yeah..x sabar jugak nak tgk movie dia...cayalah bro...

.::WaNiE::. said...

wajib tengok !!

sherah said...

hoii!!aku nak tengok nihhh doww!!!

hentakbelipat said...

AteeqA: ok jom tuka..kehkeh
Keli:tapi skang bnyak kau tuk PS3..paling busuk pn aku ad PS2
Wanie: jom tgk skali

oh nada said...

ahaha..tau takpa. semua nak buat 3D. bosan. huh

Syira ITIK KEJ♥M said...

HENTAK BELIPAT dan PETI SUARA, aku tunggu jd followers korang yg ke-1000 heheheh

Syira ITIK KEJ♥M said...

satu lagi best citer SALT yg angelina jolie belakon! :D

petisuara said...

hahA..nape nk jd yg ke seribu

hentakbelipat said...

sherah!!jom dating..petisuare xde seminggu ni

darkbatman said...

ahahaha.. 2 dia apabila hentakbelipat bersuara... klaka la ko bro.. tp pompuan mmg cm2, mane minat cite2 genre ganas cmne..

uncle said...

uncle ada game resident evil tapi tak main pon..hahah sebab uncle ni kalau jenis2 cenggini jantung uncle mudah terkejut hahaha

Encik Tikus said...

wuhuuu~ tengok trailer RE pun dah gempak 3D dia. tak sabar

hentakbelipat said...

darkbatman:hehehe..tulah..payah nk bawak berbincang pasal wayang
uncle:hehehe..agakla..tekejut2 jugak nk main game nih..kene ad stamina

nand nasyari said...

tgk sorg2 layan ouh.... 1st time resident evil...xbergerak weh... kaku je..hahahaha

marina anakcikbob said...

ayoyo..aku pon de masalah yg sama..
boxfrn aku xsuke tgk citer2 mengarut a.k.a fiction mcm tenpomes, ironman, aeon flux ke..
die suke tgk citer realiti.
pastu mcm minggu ni.aku nak tgk karate kid,die sebok nak tgk budak setan tu..adoiii....

Fatt.Nazz said...

mesti tonton!!~~

Fontonk said...

terbeik bro cerita nih,
tgk dgn mmber ramai2 ah best.
kasi pecah panggung

Enchaoz said...

sangat best! drp 1st i tgk dis one! lebiu milla jovovich!