Friday, August 13, 2010

Banner Blog Mahu Tukar Lagi

Kalau perasan,banner blog ini dah 4 kali tukar..Jadi,banner blog ini akan ditukar lagi dalam masa terdekat dan tolong jangan marah sebab asyik tukar banner aja..

Bukan saja-saja nak tukar,tapi kerana kami mengikut kehendak ayah saya..ayah suruh buat banner baru yang tak ada gambar kami..dan jika sesiapa ada idea atau nak buatkan untuk kami..heheh..marilah membantu ya..lagi-lagi dalam bulan ramadhan ni mulia je tahu amalan korang tu kalau dapat tolong kami

Ayah cakap,asal bukak blog ni terus nampak muka kitorang..haih!tukar cepat!tukar..bosan betul!hihi..jadi ayah,harap bersabar sambil otak yang langsung tak kreatif ini cari jalan macam mana nak buat banner baru..

Ya,saya dahlah tak reti nak guna adobe photoshop segala benda tu..gi mana ini?

SIAPA YANG SEDIA MEMBANTU, MARILAH HULURKAN BANTUAN ANDA

Mungkin boleh letak gambar ni je kat banner..konpem terus ayah setuju..heheh

Bukan apa,bila letak gambar kami berdua,senang orang nak tahu,ini blog kepunyaan 2 orang..Sebab macam ramai yang baru jumpa blog ni,mesti akan tanya,ni blog siapa sebenarnya..konpius lah,kejap macam perempuan kejap macam lelaki..eh,kejap macam ayat kasar sikit,kejap macam geik betul ayat entry ni..eh eh eh..

Pertama,ini Petisuara..ingat!

Kedua,ini Hentak Belipat..Ingat!

Jadi,ingat tau,ini blog 2 orang yang dalam pasport ini punya,bukan pakcik yang dalam gambar 1st tu..

42 comments:

nasikputeh said...

nak amek gamba paspot ni.
nak tampal kat basten.

tolong promote. ok kan?
haha

Amni said...

dua2 kimia induatri ke? kenal hentak berlipat je sebab sama lab under Dr. Wan.. lalalala

cik helena said...

comel!haha

Sir Marcello said...

awat pakai yang skema sangat? hahaha
susah2 pilih dua pic terbaik then mintak sesapa yang ada buat service design header...sure cool...

cawan merah said...

bukan sahaja baner, layout pun selalu tukar kan? kekeke..

takpe.. tukar jek
bukan kena saman pun

MOFASAD said...

blog kongsi gitu~

Rina (◕‿◕)✿ said...

ltak gmbr bedua la best..opss ayah jgn marah hehe..

salu klo letak wajah sendiri bru org suke nak kenal dan baca :D

Whoda said...

letak both pasport pics kat sidebar..heheh

-telordibasuh- said...

hehe telor stuju...try gune bannar pic ayah korang hahha..walllllaah

daisy said...

baiklah.
saya telah ingat sekarang!ngee~

Luca De Ketiak said...

faking la.

kalo dah diehard fan mestilah tau beza.

gua yang bukak blog ni kadang2 sekadar nak menyakitkan ati pun bleh tau.

nampak sangat sini jenis ramai pembodek, i follow u, u follow me back..

boo.. bo..

(gua tau konfem tak lepas. keh keh keh)

Mario said...

errr...setuju letak gmbr pakcik kat tgh2...

yangbaik said...

salam,
dua-dua pun anak ayah kan?
ala dengar jer la nasihat ayah...
hehehe

cik GULA-gULA said...

sweetnye dua2 nie..
akak suke tgk:)

cik GULA-gULA said...

slam ramadhan untuk dua2:)

Luca De Ketiak said...

bodek.

sweet apanya.

bodek.

A.I said...

Ajarkan akak camne kau pakai tudung tu...sila.. (^_^)

.s.o.f.i.a. said...

gila kiut gambor HB!!! ha ha........... gelak laie........... ha ha......... (japgi aku sambung komen. takleh benti gelak)

saya_arief said...

ni ade wat salah ape ni sampai gambar wanted kuar ni..hoho..
jangan marah ha..
:P

Ct SoLeHa said...

tukar banner tp nak muka korang jugak..hehe

fara said...

Haha. mcm comel je entri ni.

smlm mmg konpius sgt.
skang dh konpem la sume persoalan.

:P

ella said...

baru paham sape tuan rumah...he3
sebelum ni agak kompius...
=)

Shukjessa said...

hape susah, ape yg korg minat ttg blogging? fesyen? movies? bla bla bla pastu gabung je la dua, buat ala2 koyak dan tampal, guna photoshop je, cari bahan, crop dan tampal hahah.

Fina Fento said...

try mintak khidmat budak ni --> http://www.aizbatucampur.com/


FINA

meowwmania said...

wahh siap ada gmbr passpot lg hahah...

br pirst time tgk hendak belipat bergambar senonoh slalu madang xsnonoh je gmbrnya hahahah...haippp jgn mara bulan pose :D

Mimi Saidi said...

keh3..comei btol ampa ber3

eeqa~ said...

wow! baru r kena ngn bulan baek hari baek nieyh. muka dedua giler suci, tenang+kagum+terharu jer ngusha masing2~ heheh~

nice!

HaNya Aku.. said...

kompom ingat punye hehehe..
ok untuk banner baru.. letak gambo ayah kat tengah then diapit oleh kamu berdua... huhuhu

dya said...

oooh baru ku tahu empunya owner...siblings ke?caringnye ayahanda...maybe letak laa gamba korang..tapi kecik je..ok kan?org pun nk carik gak sape2 pandai wat banner...tak reti laa nk design..hehe

EkaWeird said...

lor..salah owg la.. yg pempoan rupenye petisuara.. lelaki hentak belipat..

eesyaheera said...

comel betul ayah you baca blog korang. selamat mendesign header. bagi yang meletup gituuuu. kehkeh

MamaYatie said...

hihi..dah lama nak singgah sini tp tak tersinggah coz nama hentak berlipat ala-ala gerun jer...hari ni br leh kenal

C++ said...

Bhai HentakBelipat & Petisuara....

Hahahaha... gambar skema abis... hahaha

Fatin Aliyya said...

haha lawak2..sekmanya gmbr hentak belipat..mcm pegawai pendegah rasuah sekali pndang..ngeh2.jgn mrh nt kurang pahala posa.:)

slmt berpuasa.

sha a.s said...

letak gmbor aku jela. abis citer

sweetie2010.blogspot said...

Salam,

Pasangan yang yang sama cantik dan sepadan, hmm cubalah sehingga dapat yang terbaik utk banner blog anda.

ishiko said...

huhuu..tuka banner, tp still ader gamba korg gak.. hehe..masokkn gmba ayh sekali..ngee~

Tomato Gurl's Life said...

skema giler gmbr pasport..hik3 ;p
cunjugak wat header baru letak gmbr b3...

hentakbelipat said...

cre pakai dg 2 ade kt video tutorial..tgk kt ci2 okies?

Dark Half said...

header dah mantop tu...

Latest entry grafik novel gua ~ Kalau Aku Bendul Kau Apa?Bangang?

Anonymous said...

Visit www.theclothing.net to buy BG Haute, test, Gigi Prom, Alana Java Satchel Handbag by Nicole Miller, Teddy, Coverups, eDressMe Private Collection, Party Dress, Charms, Nightwear, Scarves Wraps, Casual, Bootcut Jeans, Jeggings, Nicole Miller, Sleepwear Sets, Mary L Couture on sale designed by Voom by Joy Han, Lover, Seychelles, PRPS Japan, Alana Jarkata Satchel Handbag by Nicole Miller, One Grey Day, Cassette Society - always on sale!

Anonymous said...

Cheap and trendy deisgner clothing from ronkaclothing.com where we sell: Outerwear, Tart, Dimrs, BE & D, Plomo, Bras, Straight-Leg Jeans, PRPS Japan, Hair Accessories, Jovani, Tracy Reese, Tolani Collection, http://www.eicop.org/pc-770-7-splendid-chunky-stitch-open-cardigan.aspx, we are owls, Oliver Peoples Eyewear, Capes, Erica Angeline, Boulee, Brachfeld Parlaghy, Capes, PHILOSOPHY DI ALBERTA FERRETTI, Dimrs, ROARKE new york, Bop Bijoux, Sentimental, Unknown Factory, Hammitt Los Angeles, Velvet, Frankie B, Blazers, Long Sleeve, Loeffler Randall, Satchel, Wedding, Vitamin A Gold/Stripes, Blazers, Chie Mihara Shoes, Qi, S.W.O.R.D, Kashwere, MM6 Maison Martin Margiela, Kite and Butterfly, Du-Mi Shapewear, Pleasure doing business, Twelfth St. by Cynthia Vincent, Denimocracy, Jenni Kayne, Handbags, Print, Tracy Reese, Vitamin A Gold/Diva Shimmer, Soft Joie, M20, Belle Noel by Kim Kardashian, Kimberly Ovitz, Seychelles, ecoSkin, ROARKE new york, Citizens of Humanity - all available from our online designer clothing store at 50% off sale! Check out http://arts.harvard.edu - harvard university arts and fashion.
We admire work of Harvard University Arts and Fashion - best school of arts where great designers learn
how to create great looking designer clothing!