Monday, August 16, 2010

Perangai Pelik Bab 14:Edisi Gambar

Bila entri perangai pelik,mesti kena ekspelen panjang lebar,kali ni punya,cukup sekadar upload gambar,korang mesti tahu apa yang pelik pasal mamat ni..

Kita mulakan dengan gambar ini


Gambar 2


Gambar 3


Gambar 4


Gambar 5


Gambar 6


Gambar 7


Gambar 8


Gambar 9


Ok kita akhiri dengan gambar tak pelik dari Hentak Belipat..stress oh nak cari gambar normal si HB ni

Ok entry ni konpem jap lagi kena delete..konpem!harap-harap Hentak Belipat tak online malam ni

34 comments:

Sylangster Pressure said...

yg penting aku sempat komen kat sini..kahkahkah..

Rina (◕‿◕)✿ said...

yes! sempat tgok sblum entry di delete :P

Aliesya♥Amani said...

apsal kne delete???
sbb entry lu nie x berfaedah?? haahha....
lu letak gmbr nie mesti nk gua ckp lu potogenik kan??hahah...potogedik ada la...lebih dr gua nih..-_-

CERITA LEBAT said...

sumpah gua tak paham..tapi macam best kamera lu.

AyuE SurihanyOt said...

adoi...lawak..haha

petisuara said...

sbb bile hentak belipat nampak entry ni konpem die suruh delte punye..sume muke tah ppe..huhu

dya adriza said...

Ahahahaha~ yg penting sempat komen~

Cik petisuara, kalau boleh ltk byk2 cikit pic pelik2 ni. bukan sng nk jumpa ekeekke~

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

hahahaha...

=P

Sesumpah said...

hahahahaha


memang pelik la weh


mane lah kau kenal mamat nih ;p

oh farah said...

ni mmg terbaik. gmbr no 7 memang i punya all time favourite. nak gmbr yang kat bazar JB tu tak? tmbh lagi 1. :D
kalau dia suruh delete entry ni sila delete blog ni terus!

Shukjessa said...

nak amek gambo normal, kene candid la haha.

bley jadi model la HB nih tapi muke tu tabley ah camtu, nanti kaw2 kene baling tomato

Whoda said...

Normally not normal..hohoho~

~ ( LayDee_N ) ~ said...

kene hentak sampai terlipat la org yg buat entri ni.. ngeeee...

echah mashuri said...

ahahah....klakar2..mcm2 gaye ohh....ni kreatif namenya,..hik9

iqbalsyarie said...

hahahahaha...kompem akan kena delete ;)
Bulan puasa kita perlukan makanan rohani,kan? Cerita terbaru di blog.kisah si tudung labuh~dan kisah nafsu~

hentakbelipat said...

oi!!!!!nak kene tikam dekat perut ke puase2 nih!!!!

nurul nadea said...

hahaha hazwan jadi bahan..

cEro said...

HB mmg cool habes!!!

zai said...

hahaaa, agak la posing die. photogenetik ker gape hentak belipat nih

Zaqyah Rezzaq said...

gelak gelak gelak! bahahah sengal lah kau, hentak.

nand nasyari said...

haha..post yg ni best.. :P
xpayah baca panjang2..lalala ;))

btw, i've change my URL to

http://nandnasyari.blogspot.com

meowwmania said...

HB klau camtu mmg normal xdek yg peliknya muahahah...

lotikus disarimankan said...

tensen ah kalau nak ambek gamabr normal HB ni...hehehehehe...boleh makan dalam ni

Amni said...

Hahahaha.. kelakar adik sorang ni.. emmang pelik...=P

Amni said...

sengal je rupa kod dik.. hahahah...

GaDis CoMeL said...

aku suka gambar dalam jamban!

veri fotogedik.keh3x

noor afzan said...

ahaha..
sangat pantas.
gambar penuh.
ni mest iada yang copy cat ni.
haha~

dunspeak♥ said...

gambar 7 tu macho gak..wakkakaa ;p

qistynacorner said...

oppsss, sempat g komen, syabas bette, dpt gak pic yg x pelik yea, usaha tangga jaya :P

Mimis said...

Memang pelik laaa

The Poyo Me said...

next post--

perangai pelik bab 14 peti suara.

opppsss, jgan tido malam ini!!!

encHIx laNDax said...

kehkehkeh~~macam haraam pic2 ni~~hahak~~seb bek dapat tengok b4 di delete~

elmo blurb said...

stylo pic dalam tndas . i loike !

alhariesz said...

ada harapan masuk TERJAH gambau nih...

agagagaagaggagaaa :D