Friday, October 29, 2010

Acara ini bukan boleh buat main-main

UYA Distro launching on 30.10.10..8 pm till late

Ini acara yang paling rare. Kalau nak ikut tarikh yang diberi, tak cantik macam angkasawan kahween letup sana-sini ada live bagai dan tak secanggih tarikh harijadi bonda aku, tapi ikut kata firasat, acara ini boleh buat hati muda-mudi bergelora. Bukan takat muda-mudi, silap-silap golongan emas, warga belia dan juga ahli-ahli jawatankuasa kabinet rakyat turut terasa vibe benda ini. Ada nyanyi-nyanyi, ada gurindam sikit-sikit dan ada makan-makan... ada ke oi?

Kalau hari minggu asyik keluar belendir dengan makwe pun bukan datang faedah banyak kan? Jadi lapang-lapang lah pi jengok acara ni. Kalau kurang ada pengetahuan, jengok tang sini UYA! dan kalau rasa nak berjenaka dengan bos dia, kelik sini juga LUCA! dan sini F.AHMAD

Pakwe-pakwe kalau nak selamat boleh sorok wallet masing-masing dalam mana-mana pasu bunga, sebab takut makwe kau hentam borong barang tak ingat dunia sampai kau pun rasa nak tak ingat sapa diri kau dah waktu itu. Kalau Luca bagi aku tiket pi balik naik pesawat, aku dah laju packing barang nak pi acara ni, JB jauh gampang nak menurun ke sane..jadi aku sorak UYA! dari sini sudahlah. Jadi...selamat hari minggu!

20 comments:

z said...

hadooii...godaann nihhh..

GaDis CoMeL said...

eh, aku suka neves pretty ugly tu. tak encem, tp suara sedap.


lalalalala..

pUAN gULA-gULA said...

wah!
header baru
shantek:)

nand nasyari said...

eh..cmne kau cpt je update pasal event2 ni aa hentakbelipat? rare btol..tp jauh tu..huu

nand nasyari said...

cop2...wa slh tgk..kt subang je..yeay...~!!! ;D

cEro said...

aku suka part ko warning para pakwe suro sorok wallet tu...
hehehe

ateeka amer said...

F Ahmad tuh fahrin ahmad ke? okey2 aku datang.

hikhik!

My MiRa said...

assalamualaikum hentak berlipat!haha senget mira kan???mira tak faham apakah acara ini?????hahahahah

mahira oya said...

fuyoo event sopping....bole jd gile sopping gini..

Sca Ndx said...

acara ape, ade zip zeller la, berkurun aku tak tgk dorang, rindu gila mase dorang baling gitar kat rtw 2tahun lepas

Najwa Amirah said...

zip zieller laaaaa !!

grOundnUt said...

lama dah tak pi tengok dorang men weh..last gig aku pegi pon tahun 2005 rasanye...^^'

marina anakcikbob said...

kalo xde makan2 free, gua nak baju free..

ard said...

weeehooo~

Heidi Shafiq said...

wow.. nmpk sgt menarik.. :)

Encik Tikus said...

memang rare gila, macam gampang wakaka

sebelas said...

famous betui uya sekarang erk :D

Mario said...

tak sabar nak tgk kat utube...hehe

Anonymous said...

G'day . Just here and looking to look for my way around

By the way I have a excellent web-site about [url=http://newmoviereleasesdvd.info/][b]watch free movies online[/b][/url] and suggest to evrybody to see it.

Anonymous said...

What's up everybody, here every person is sharing these familiarity, therefore it's nice to
read this website, and I used to pay a visit this webpage every
day.

my blog post; Cityville tipps