Monday, December 20, 2010

Perangai Pelik Bab 24 : Status hentakbelipat

Kalau dihimpun-himpun perangai pelik ni, sikit lagi boleh buat buku..nampak sangat perangai i yang paling banyak diexpose..sungguh tidak adil!!..hentakbelipat bukan tak banyak perangai pelik, cukup banyak sampai tak tahu nak diterangkan dalam bentuk penulisan, nama hentakbelipat itu saja dah menunjukkan peliknya si hentak ni..

namun, sifat pelik yang paling besar ditonjolkan adalah, di mana lagi kalau bukan medium paling diminati ramai..pesbok..

status Hb tak pernah nak status macam orang normal..kadang-kadang, bila baca 2 3 kali baru faham apa maksud yang nak disampaikan..kadang-kadang, baca 3 kali pun belum tentu masuk akal

ni i print screen status HB yang entah hapa-hapa
















memang banyak pulak status HB ni cakap pasal nak membuang kan..ni memang lagi satu perangai pelik

39 comments:

Shukjessa said...

kuhehsss amek ko bro, kene sekilo wakakakak~~~

p.s: bestnye kalo ade orang tulis entry pasal diri kite, tulis merepek2 pun takpe, tanda sayang dan ingat dari tak pernah dan jarang tulis langsung =)

lavvespa said...

haha.. loike2.. silelah menghentak encik hentakbelipat lagi.. challow prtisuara!!! sy sokong dr jaoh.

nn said...

member2 i selalu komplen diorang tak faham ayat i. tapi ayat HB lagi lah. tak pahammmmmmmmmm. ahhahaha

Daboo said...

Hahahahahahaha. He is full of uniqueness. U should feel proud. (walaupun he looks a bit weirdo)
p/s: I know how u feel. kih kih.

oh farah said...

ini setail!

annis said...

serious KELAKAR! hahaha

syazwani said...

HAHAHAHAHA :D

Encik Tikus said...

kah kah pebenda ahh

fiq said...

memang pelik. x pernah tgk org update status fb cmtu. hehe.. =D

Heidi Shafiq said...

awak ni lucu lah!! :P

sui nawi said...

puas stalk,rase nk komen
pula ^^

kahkah HB ni mmg klakar :D

cEro said...

hentakbelipat, sila jadik idola aku...hahahahaha

Hazirah Hamid said...

ye hentak belipat memang sangat pelik!! haha

SyahmiFikri said...

hahaha.. pelik2.. tiap masa nak hupdate ker apa.. lalala

petisuara said...

xd la updte tiap mse..2 over la mcm 2..kn tarkh 2 semua lain..haha

intan payung said...

wakakakaaka lawak sehh!!! hahahahahha
non stop laughing hahahhaa

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

hahahaha...HB mmg pelik!!!

khairuddin60 said...

Comment fb HB tanggal 9 Dec 7.37 pagi menyebabkan acik nak ke Parlimen skrng juga. Pas tu nak tgk brapa inci kempis perut gendut ni.

Hamizah Syamimi Supian said...

hahaha..okay sangat lawak beliau.. :D

a's said...

memang sangat pelik! tp cool~~

juliet. said...

memang terbaik lah hentak belipat! cuba lak hb amik petisuara punya! bru adil. teehee

suffer8zine said...

boleh tahan pelik

Terkini : 10 Kereta Termurah Di Dunia

Solis said...

hahaha...tapi sbb dia pelik laa die klakar..haha.kan..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
pada hentak berlipat tu tak pelik

m!da BucHuxX said...

hahah. .asal lawak sgt . tapi kdg2 best ou yg pelik2 niy dapat byak respond n likee. . .sesuai sgt la tue. .hehe. .

go go petisuara. .!!!

butterflyana said...

Hahaha ini memang pelik!

hee

sue. said...

hahahaha...klaka larh bf petisuara ni...haha

OrenLimau said...

hahahhaha....cayalah!sempoi

fairuzhani said...

hahahah. ayat tak bole terbelit2 lagi keh??

*cimOt* said...

sebenarnya orang yg pelik ni la genius..dia pikir lain dr yg lain..org lain tak pernah pikir lagu tu..
papepon,pelik2 dia la yg ko sayang an..

noorafzan said...

nak add kamu berdua!!
approve ok!

oya said...

status kadang merapu jer..pelik2..

WZulhilmi said...

Betul2.. mostly berkisar pasal berak je. LOL! - -"

miyoshu212 said...

hahaha..gler stail post kt wall..kelakar lorh.. :D

Nor Adzwaty Rokkafella said...

hahaha...dlm2 ramai2 terselit jgk aku yg suka tekan button "like"...aku dgn HB mungkin mmpunyai kesamaan itu hahaha...

miez areyou said...

hahahaha..lawak!

Sesumpah said...

pelik lah kau nih ^^"

Mr Pelik said...

like

Anonymous said...

U GUYS COUPLE YEH?