Friday, January 21, 2011

Dalam banyak-banyak perkara

Dalam banyak-banyak event, aku paling teringin nak pergi dekat sini.......


Ini diorang panggil READING FESTIVAL....



Dalam banyak-banyak benda, aku paling nak adalah ini......

Ini brader Zakk Wylde ada pakai satu. Walaupun aku hanya tahu main lagu kanak-kanak, tapi kalau dah sentuh tali-tali menatang ini, naik gila juga....



Dalam banyak-banyak binatang, yang paling aku nak beli buat kawan adalah.......

Ini diorang panggil panda. Mata lebam macam aku, pemalas macam aku, comel pun macam aku juga...



Dalam banyak-banyak makanan, yang paling boleh buat gaduh kalau tak ada adalah......

Ini diorang panggil tempe. Siapa tak suka dia tak cool....





Dan...dalam banyak-banyak tarikh yang ada dalam satu tahun. Yang paling buat aku teruja adalah tarikh ini






21 January

Hari ini harijadi Petisuara
Semoga beliau akan lebih rock n roll di tahun-tahun yang mendatang.
Harap segala kesalahan aku dimaafkan...Ok lets GO!!

Oh ya...last aku naik kapal terbang masa aku umur 5 tahun. haram satu apa pun aku tak ingat dah. Sebabkan tarikh ni, aku dapat naik lagi sekali dengan percuma ohyeahhh!!


Original Idea: Fdausmad

53 comments:

kay yea said...

happy birthday petisuara~~

cik yatt said...

suke tempe gak..febret..

Miss Lily Roselyn said...

happy birthday petisuara :)

ch!natsu said...

wah.. c0mel.. hoho~
hepi bufday petisuara..!! =)

Maria Elena (Zarul) said...

AWWWWWWWWWWWWWWW!!!
sweetnya kau wan!
hahahaha!!

HAPPY BIRTHDAY YANA!

The Crow Empire said...

ko memang cool dude! huhu. Jom jamming! Jam lagu.. er.. ko tau lagu 10 budak hitam tak? ahaha..

happy birthday Petisuara. Semoga di murahkan lagi rezeki sejajar dengan blognya. cewah!

(^__^)

Sca Ndx said...

happy birthday petisuara.

panda hugable. yeah. hHAHAA

Mainur Hasnah said...

wah PS punya birthday..tapi HB dapat naik flight pulak....pelik2..huhu

Shukjessa said...

wah ramai tol orang yg aku kenal besdey bulan januari nih. hahaha.

weh ape barang Zakk punya gitar, hahaha kalo gitar Slash ke, gitar Kirk Hammett nak gak aku (versi Ouija Board punya).

uihh tempe goreng, cicah same sambal kicap jawe pesssss~!!!

p.s: agak2 kongkang tu spesis panda ke? haha

AiDa AzRyN said...

Happy Birthday Peti Suara!! :D

Ga-In said...

sweet gle..
happy besday petisuara,
really nice pic,ske2.haha

░♥si lampu neon♥░ said...

wehhh aku suke tempe!!


Check it out Entri Paling Best !
# Suntik Tattoo Dalam Mata !! #
# Awek Pakai Magic Cup Kencing Berdiri ? #
# Lelaki Bodybuilder Bukan Pilihan Aweks. #
# Hari Thaipusam #

Nurhanisah said...

happy birthdayyy patisuara.many happy returns and have a blast! :)

ween said...

happy birthday peti suara :)

efa fairuz said...

ala cutenye entry nih..

happy birthday PS!

jameela armann said...

happy birthday petisuara...
hentakbelipat sangat aweet sebab buat entry ni..

Tun Teja said...

hepi besday peti suara...stay lovely..

fiq said...

hepi birthday petisuara! semoga pjg umur n murah rezeki =D

cik EPAL said...

happy birthday yana! =)

Cik Nurul Pinky said...

salam..happy birthday to you..semoga Allah panjangkan umur, rezeki dan dunia akhirat mu ya..aminnn..ehh mcm aner dapat free tu ya??

balqish jaffri said...

owh selamat HARI TUA buat PS!HB pun kire dah tua jgak la!

miez areyou said...

alololo..sweetnyer encik hentak belipat nie!

nadzirah aqilah said...

hepy besday peti suara!!!

AyuE SurihanyOt said...

happy bezday peti suara..hehe

cikpia said...

oh, sangat suwit entri nie!!!

happy birthday PS!!!!

MizZ_AnN said...

wahhh...boyfren yg sangat sweet....
anyway happy birthday petisuara....

~eZmALiZa~ said...

soo sweet!

happy birthday peti suara,,,

:))

Lizzie Yasmin said...

Hapie birthday to u, hapie birthday to u, hapie birthday to PETI SUARA, hapie birthday tooooo UUUUUUUU.......

dobot said...

Selamat jadian peti suara! :D
Moga panjang umur, murah rezeki selalu :)

t.a.c.a said...

sweet nye HB... happy birthday yana petisuara... ur bday sama ngn my yougest bro~

YOUsoF said...

Ade style la entry ni.. Tersenyum lebar si Petisuara..

Very happy birthday! ;)

DHIQA nA.IM said...

hapy besday petisuara !! may ALLAH bless u..smge pnjg umo murah rezeki n bjye dunie akhirat

marina anakcikbob said...

hepi besday peti suara..

Drama Mama said...

sooo sweet! happy bday petisuara!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

oya said...

happy birthday petisuara...
bestnya dpt free

aisyah said...

hepi birthday
petisuara
;)

Shatirah-Dstation said...

happy birthday sang petisuara!!! :))

H A N S said...

hepy besday PS! :)

/Dayah/nurul/dayak said...

HB! happy birthday.. slmt pjg umur dan bahgia bersama tersayang ;)

Hazirah Hamid said...

happy birthday peti suara!!

Sofia Karim said...

hepy beday petisuara.. pasal pa plk HB yg dapat naik flight? aneh!

jo said...

gua jawa beb. tempe tu dah kira mcm adik beradik dah..



kim salam gua dkt petisuara..semoga pjg umur..

Berto said...

slamat hari jadi. celebrate makan tempe jer la tahun ni yer

annis said...

HAPPY BIRTHDAY PETISUARA :)

Mario said...

happt birthdat...

bestle naik free...

amalina rashid said...

awhhh..tak sangka sweet rupanya. happy birthday petisuara! have a blast

nuruljannah sukhri said...

sweet nye peti suara....happy birthday dear.

Cieut Nizar said...

happy birthday petisuara. :)

**sHiKinn** said...

happy besday peti suara!

dya adriza said...

epy bday dear ^^

sapa sponsor tiket kapal terbang weyh?

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

happy birthay to kak yana, happy b irthday to her, happy birthday to her, happy birthday, happy birthay happy birthday......yeay, banyak kali wishhh:D

may God blessed him n u:)

petisuara said...

thanx evryone!may Allah bless you as well..24 dah weh!gila tua ok tahun ni, kena kahwin dah ni!amin..haha

::ienafazlyna:: said...

aku suka tempe jugak..hepi besday!!!