Tuesday, February 22, 2011

50 Blog Malaysia Pilihan Intrend (March 2011)

Di kala pagi mahu menjelma, tatkala itulah mata mula rasa mengantuk, saat itu jugaklah rasa nak tidur lama lagi. Lepas tu tiba-tiba ada call dari ayah atau mama....tahu tak ambil masa berapa lama nak betulkan suara, sebab 'confirm' kena marah. "Apa tidur lepas subuh?mana rezeki nak datang?berapa kali ayah cakap jangan tidur lepas subuh?haih!", jadi untuk tidak bersuara seperti tidur lepas subuh, kena ambil masa lima minit untuk betulkan suara dengan ehem-ehem konon macam dah lama bangun la kan..

tapi..
suatu pagi ni, adik kesayangan message pagi-pagi ya rabbi

'kak, awak masuk InTrend ke?"
dahlah tengah mamai, InTrend apa benda pulak lah kan.."mana ada, InTrend apa?"
"kawan I cakap, blog awak masuk 50 blog pilihan intrend"...
wah!terus macam bangun pagi, memang taknak tidur-tidur dah, pergi mandi, terus cari majalah InTrend. Padahal macam blur lagi, lepas tu, kan I dekat JB, majalah InTrend mana sampai lagi oi! Kecewa betul. Semalam baru dapat beli tahu! Semalam..cis betul


teringat last year punya 50 blog pilihan. Masa tu I pun tak ingat I dah start berblogging ke tak, tapi masa tu teruja la tengok Hanis Zalikha, lepas tu ada Red Mummy jugak kot. Macam dari situ jugak I dapat discover and stalk blog-blog yang best..



Sekali, tiba-tiba ada blog ni terselit...eh eh eh eh
Tapi kan, blog ni under kategori hijab..erm maknanya Hentakbelipat kena berhijab jugak ke macam mana ni?aisyh..last year ada kategori blog personal, this year tak ada pulak

Lepas tu, ada blog adik I jugak!macam wah!lagi lah excited

muka emo gila pesal tah..http://sifarahmislina.blogspot.com/

Lepas tu, under sama category, kawan-kawan yang super awesome pun ada..macam lagi lah excited, macam wajib kena beli 5 naskah terus sebab support InTrend punya pasal kan......FAVOURITE word hari ini adalah MACAM ..harap maklum


blog kembar kepada si farah..http://nurulcakapcakap.blogspot.com/





blog cik epal masam http://cikepal06.blogspot.com/


blog si mami mami! http://sputnik--sweetheart.blogspot.com/ but a bit blur la pulak, and ada shea sonia cakap sikit kat sebelah tu..oh shea pernah masuk InTrend jugak before ni, last year punya edition kot


lastly, blog maghia meghcedes http://peliks.blogspot.com/..eh,eh ada jugak muka i terselit kat situ, nasib baik pakai baju oren..oh na na

Terharu dia jangan cakap lah sebab at least ada orang noticed blog senget kitorang ni...ok menangis sekarang.....sangat terharu, thanx InTrend, lepas ni nak ajar Hentakbelipat pakai hijab yang style punya

43 comments:

suffer8zine said...

wahhh melaram abis ni :P

Terkini : 10 Jambatan Terpanjang Di Dunia

marina anakcikbob said...

congrats PS..
pasni HB plak wat entry HFW..
hahaha..

Cho Zila said...

wah seronoknyer.. in trend gitu...
semoga akan terus berkarya...

cik-terompah said...

gilak.. tahniah la !!!

LdhoMhajaN said...

wahh suka :B

Kech Hidayah said...

wow!! hentak belipat pakai hijab.tak sabar neh...jangan lupa post kat entri HB pakai hijab tau!!

balqish jaffri said...

wow!!congrats :D
mmg blog korang best pon :)

makdara TERdiva said...

congrats to all of u..memang INTREND!

myravea said...

Congrest sis!!heheh..bestnye!!

O'gosh said...

TAHNIAH!! u deserve it!!

pieyaris said...

wah bestnyer....glemer sekelip mata..tahniah2

yangbaik said...

wah... pasti hebat meletop kan? tahniah...

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

congrate...blog patik msok gak x???hehehe... *berangan laa...

eiffel said...

kata ada 50..mana lagi?**dgn harapn blog sndiri pown tercalon lol~

camtaek~

Melati said...

Wowww!!!
Congrats you all! Happy blogging =))

Nak travel to China?Oke, u need visa! i
&
Dressing tableHeheee♥ i

fiqkbe said...

wah, best nyer dpt masuk intrend =D tahniah tahniah tahniah!

siti nurkhijah said...

tahniah...blog yg bagus2 jer leh masuk dlm list tu..

intrend bulan brape tu? nak p carik ni.. kat sini pun lambat sampai gak

♥yaya budak suka embun♥ said...

keluaran bila ni

L said...

wahhhh. congratssss! :)

petisuara said...

mac..baru je!heee..drg ckp kat kalng valley pon xkua lg..ade certain2 kedai je yg da keluar..cpt pg beli!

and thanx semua!heee

OrenLimau said...

wahhh!tahniah!tahniah!
hehe..cayalah....

d_tieah said...

Wah..
Bestlah..
Bertuah badan kan????????????


Entry Terbaru 1 : "Saya Mahu iPad Dari Blog MySuperKids"
Entry Terbaru 2 : "Saya Mahu Ramai Followers Dari Blog Ben Ashaari"
Entry Terbaru 3 : "Saya Mahu Mengaplikasikan Ilmu Tutorial Dari Blog Maribinablog"

KatekateKite said...

TAHNIAH PS!!!.....

Ni yang nak carik InTrend cepat2 nih! :D

-----------------------------------

KatekateKite | Jom Timbang Berat Kilo Blog Korang! ^,^

::ienafazlyna:: said...

wahhh..congrats!!!bertambah glamer la lepas nie..hehehee

Kembang Perawan 3288 said...

tahniah.wow!

farahfatihah said...

wahhh dah glamour!!!

cikpia said...

woww!!!! aku yang teruja lebey2.... he he....

Ainee Cumi said...

Fuiyoo!!! Cayalah yana.. Masuk intrend tu. Harus beli ni

- GC - said...

wahhh..terbaek lahhh!!!

Hamizah Syamimi Supian said...

congrats! tadi nak pi beli intrend tapi tak ada pun kat kedai mamak tu. pasni selongkar kedai mamak lain plak lah. :D

p/s : style jugak HB kalo pakai hijab kan. kihkih

annis said...

tahniah HB and PS.
tak sabar tunggu HB pakai hijab yang setail setail.
or HB buat tutoral pakai shawl.
hehe =)

SyahmiFikri said...

woww..

tahniah beb!!

hot la belog kamu! hheeee

Lan Bingka said...

tahniah! memang ngetop..

dD Fabulous | sitekateki said...

pemesssnyaaaa

zamankacak said...

pehhh...mantap2..ini kalu mntk mcd kt hb n ps konpem dpt..haha

AyuE SurihanyOt said...

blog aku takde ekk..oke blog aku tak layak..hoho


tahniah!!!!=)

H A N S said...

waahhh!!! tahniah PS!! i support u!! :)

oya said...

wah!bestnya die masuk magazine..cool!!

Zainatun Adilah said...

Tahniah! :D

lavender harum wangi said...

cepat ajar hentak berlipat pakai hijab~ then take pic tukar header~ HAHAHAHHA, macam xdpt nk bygkan~ :D

hasrul hassan said...

Hmm makin femes la korang .. lebih2 lagi blogger wanita/perempuan.

Blogger2 lelaki cam kami nih susah skit nak masuk majalah.

http://hasrulhassan.blogspot.com

Anonymous said...

[url=http://buyxanax860.webs.com/]buy xanax us pharmacy[/url]
[url=http://buyxanax209.webs.com/]buy xanax online from canada[/url]
[url=http://buyxanax975.webs.com/]buy xanax online express shipping[/url]
[url=http://buyxanax859.webs.com/]buy xanax us online[/url]
[url=http://buyxanax872.webs.com/]buy xanax powder[/url]
[url=http://buyxanax948.webs.com/]buy xanax no prescription paypal[/url]
[url=http://buyxanax117.webs.com/]buy xanax los angeles[/url]
[url=http://buyxanax450.webs.com/]buy xanax online real[/url]
[url=http://buyxanax642.webs.com/]buy xanax alprazolam online[/url]
[url=http://buyxanax280.webs.com]order valium xanax online[/url]
[url=http://buyxanax780.webs.com/]buy synthetic xanax[/url]
[url=http://buyxanax216.webs.com/]illegal to order xanax online[/url]
[url=http://buyxanax207.webs.com/]buy cheapest xanax[/url]

Anonymous said...

1pMcw ghd hair
cGsg michael kors handbags on sale
eJov ghd
6dKve ugg boots online
6bPst ghd hair straightener