Saturday, June 11, 2011

Golongan yang owesem












Perghhhhhh!!
Amacam? aku kompem kau pun nak botak juga kalau macam ini punya gaya.

Oh, yang sebelah aku tu ayah Petisuara..Owesem kan?

21 comments:

Waniey Khirzuan said...

hahaha!! owesomela... :P

melle amir said...

peh, ohsem lah tu

Anisa Hang Tuah said...

botak itu seksi.

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

ehhh dh sma laaa pak mertua ngn menantu...

Aimi Dayana Bahari said...

owesem gilaa! haha.

ENCIK TIKUS said...

ohsemmmmm

ishiko said...

owesem.... *smbil tepuk2 tgn.. kih3x..

EZAN IDMA said...

oke! owesom!!!

AdiHana said...

pandai membeli jiwa. kau mmg owesem. super owesem!!

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha~ fes tgk picca ats da bole agaq kesudahannyer :P

aloy_paradoks said...

botak la baru jantan..

kerang said...

omaigod..kalau botak2 memang taste i !whoa..espesyeli abam Van Diesel tu i chop dulu..keke

iKhRam said...

Nak botak gak la.. mana tau dpt jd presiden amerika.. dpt ubah keganasan menjadi budaya kasih sayang !!

Zoe said...

tapi kan aku tak tau la kenapa.
selalu bila aku jumpa orang kepala botak licin mesti first impression aku dia adalah orang jahat.keh..keh..(banyak sangat tengok drama nih..)

hentakbelipat said...

zoe: kalau kau jmpa aku..kau wajib simpan kayu besbal tau..kot2 aku nk jadi jahat plak masa tu
ikhram: perghh niat kau lg osem
kerang: utk anda..lagi owsem!!
aloy: jantan sungguh aku rasa skang
adi: itu taktikal nama dia

hentakbelipat said...

yes2! korang lagi owesem lah! nnti aku buat kenduri belanje milo ais

cpahniza said...

sng botak ps mnd lap ja smpi licin..wahahah!

cEro said...

skang gak aku nak pegi kedai gunting rambut potong botak!!

owesem doo..!!!

Whoda said...

hahahaa dan2 teros owsem! =p

lotikus disarimankan said...

ini kes bodek bapak mentua la ni
hehehehe

✿ boonga_kecik ✿ said...

mmg owesome bla kepala sma dgn kepala bkl bapak mertua haha