Tuesday, June 14, 2011

Cala Man opcos untuk lelaki



Cala Man

ok apa ni?apa ni?ok sekarang mari saya bagi link untuk website Cala Man dan Facebook nya juga ya



ok sekarang apa lagi, kelik kelik la link kat atas ni...sekarang Cala Qisya untuk perempuan, Cala Man untuk lelaki..waaaaahhh!!! cool ke tak? siapa kata perempuan je boleh shopping online? siapa kata, asyik-asyik baju perempuan aje yang murah, yang senang nak dapat, lelaki macam mana ni?amboih... ha, sekarang, kan dah ada lelaki punya tempat shopping paling best. apa lagi, heboh! heboh! heboh! pada semua lelaki di rumah, di sekolah, di universiti, di tempat kerja heboh!


Cala Man ni Hentakbelipat dan kawan baik iaitu Syiro atau dikenali sebagai anip si putih yang buat, ya, bukan saya, kalau saya, mungkin semua lelaki nanti akan beli baju yang ala-ala gay, sebab warna pilihan mestilah pink dan purple..tu HB sebelum berambut seperti di dalam teaser coming soon..hehe


Tapi kan, aha aha, Cala Man akan start keluarkan baju dia time bazaar hari Sabtu ni, dan semestinya lah Cala Qisya pun join bazaar ni, ha datang jangan tak datang ok, siapa tak datang memang kitorang sebat bontot tu, haip.




nah! nah! kelik ni Event bagitau korang datang ok. kalau korang datang memang wajib sayang lebih, nanti raya jemput datang rumah opah saya dekat Lot 3025, kampung tersusun batu Gajah Perak. ha, rumah dekat Kl tu kalau korang datang time raya jangan harap dapat masuk sebab kitorang takda pun dekat rumah.. hee

6 comments:

iKhRam said...

sangat berminat.. jap nak selidik!!

cikpia said...

aku tak puas ati baju kat cala qisya lum sempat aku belek dah sold out..... sian mak aku teringin memacam yang dah out of stock...

harap2 cala man ada banyak stock untuk aku usha kat bf aku.....he he

petisuara said...

cik pia:ala yeke, xpe nnti mesti smpt grab punya..hehe, perempuan mmg gila oo shopping skrg..makin banyak stok mkin cpt abis..cmno ni..haha

lotikus disarimankan said...

DEKAT MANA EH TEMPAT NI?XBERAPA NK TAU SANGAT AREA DAMANSARA NI

petisuara said...

ni dekat sunway giza..the curve lepas tu depan sikit..search mama thistle at facebook, ada map dia

EZAN IDMA said...

cool :)