Saturday, June 18, 2011

Pengumuman!!!

Just a short entry post for today...what have u been doing people? jangan nak buat plan pelik-pelik weekend ni, sebab korang wajib datang aha aha, ke mana?


Cala Qisya and Cala Man will be here tomorrow..datang tau. kedai mama thistle ni betul-betul sebelah tempat karok loudspeaker kat kota damansara..to be exact, dia dekat sebelah giant kota damansara, shop lots opposite sunway giza..ha macam mana nak describe lagi bagi korang senang jumpa ni..datang! jangan tak datang! opcos banyak benda best dari CALA!!!HEEE


nak baju perempuan?nak baju lelaki? nak apa lagi, hah, semua memang ada meh.. jumpa esok okies? tatas

12 comments:

cik fa said...

wow..mcm best

cik aletheea : said...

wah!!!!!!!
best.best.best.

h A n Y S said...

alamak! habes lah duit macam ni... confirm rambang mata kalau dtg tgk baju2 cala! hehe~ XD

myMOONyet said...

tak dapat join ler sbb tangan cacat! T____T

EZAN IDMA said...

cantik :)

kesumaharyani said...

ala kenapa kak yana ni kiut sangat. jeles jeles.

BlueberrY CheesE said...

wahh macam best!

*comeyynyerr yana! ^^

iKhRam said...

mesti nak singgah.. nampak memang mcm best!

petisuara said...

ala mne krg??mana???cyte??siapa cute?hehe

Erra Kyra said...

HAI!!!
....
.......
.......
.........
...........
.................

polo n nak kate.....cantik lah kain pink tuuuwww~
please give e one!hoho..=___^'

Encik Ska said...

gojeeeesss haha

bella-la said...

peti suara cantik :)