Tuesday, July 24, 2012

Soalan Lazim Bab 2

Soalan Lazim datang lagi dengan soalan lazim yang lain!!!

Walaupun aku sibuk, tapi aku cuba untuk menunaikan seberapa banyak soalan yang diajukan pada aku. Mari kita saksikan salah satu contoh soalan lazim yang bagi aku cukup bagus dan kemas.


Soalan


 Jawapan

Semoga adik tersebut dapat serba sedikit iktibar dan juga semangat untuk hari hari mendatang.

Jika ada sebarang pertanyaan, boleh lah berkongsi pada kami di thecalaman@gmail.com

7 comments:

zilaisachi said...

haaa nak tanya juga. mana abang dapat stok kasut and handbags tu semua. saya ada search sikit and major from overseas. but penghantaran tu plak tatau acamne.

C++ said...

Bhai HentakBelipat...

Hahahaha... macam hampeh jawapannyer.. hahaha...

P/S .. Jumaat minggu lepas gua lalu depan kedai lu... tapi waktu dah dekat nak maghrib.. tak jadi la singgah... sebab nak balik cepat ke Tanjung Tualang, Perak.... sori aaa... lain kali gua drive lagi dari Kemaman.... hehehe

sedutzone said...

yeah, tanpa usaha dan doa, kita takkan berjaya... yeah...

zaxx said...

bgus la..dh berjaya tp still bg pendapat dan nasihat buat yg baru nk cebur diri..salut..:) anywy..sempoi jawpan tp ada mmesej yg sampai kpd reader..:)

cEro said...

Hmm, aku pon ada dapat iktibar dr keratan emel ni..
Aku harap aku boleh jadi budak tingkatan 2 balik dan hantar emel kepada calaman..

zayra khayra said...

salam ramadhan..nanti kalau free2 bolehla ke http://zayrakhayra.blogspot.com/ yeh..thank you

Yousof said...

Baru tingkatan 2 tapi dia dah ada niat nak tanya soalan macam ni.. Bagus budak tu, fikir ke depan.


Aku minat barang bundle dan ada sikit angan² nak masuk bidang bundle ni, tapi aku lagi juah tak handal banding dgn kau.