Friday, July 6, 2012

Takut

Assalamualaikum darlings

Tahun ni banyak betul perkara nak kena buat. Lepas satu satu. Tak berhenti macam robokop. Sampai satu masa rasa nak menyelam dekat dasar laut lepas tu tidur dalam 2-3 hari sebab letih sangat. Tapi banyak lagi benda nak kena buat jadi tak boleh berehat lagi tahuuuu.

Dah setahun lebih rupanya Farah and Me buat Cala Qisya ni. Dalam setahun lebih itu pun macam -macam benda berlaku. Macam rojak. Cala Qisya pun dah ada Sub Lable (CalaMan) so both of us struggle kesana kemari untuk fulfill our dream. Yeeee memang start dari tadika lagi My dream nak ada  clothing lable sendiri. Alhamdulillah. 

Ok sekarang mari kita tadah tangan dan berterima kasih pada tuhan cepat. 


Setelah banyak perkara yang macam rojak tadi berlaku, sekarang kami akan melangkah pada satu lagi tahap yang agak takut sikit. Sebab apa takut? Sebab takut. Sebab apa? sebab takut

 Sebab takut pertama : Hentakbelipat konon konon kretif dan juga inovatif cuba menghasilkan perabut sendiri dari barang barang terpakai. Nasib baik menjadi. Kalau tak, memang jadi perabut la Hentakbelipat tu.

 Sebab takut kedua : Satu lagi hasil Hentakbelipat yang konon konon pandai. Nasib baik yang ini juga menjadi. Kalau tidak lepas ini Hentakbelipat akan berjalan dengan kaler belang belang

 Sebab takut kedua : sebab barang-barang semua beli 2nd hand punya


sebab takut ketiga: hmmm tak payah lagi nak explain sebab apa, tengok aje gambar kat atas tu


sebab takut keempat: chandelier pun nak DIY jugak! 


sebab takut kelima: ayah dan hentakbelipat jadi kontraktor pulok dah


sebab takut keenam: Cala Qisya raya collection will be available this Sunday at..................


our very first boutique darling!!!!!!
datang lah ahad ni tau, siapa tak datang, kurang dapat kasih sayang dari saya nanti hehe
FCC (Farmasi Colour Cosmetics) juga akan ada ahad ni, so boleh tengok and beli make ups jugak yays!


uuuuu takuuuuttttttt :(


13 comments:

eyjalukman said...

wahhh calaqisha n calaman nk bukak boutique dah ! wowwww , a big congratulations utk kak yana n HB ! smoga semuanya berjalan lancar and lable cala akn tros awesome ! :)

nasuha said...

Tahniah si mata cantik!!!..good luck n all the best!!.. ;)

elinaomar said...

TAHNIAH CALA QISYA :D

C++ said...

Tahniah... Tahniah skali lagie... hehehe...

Nanti ader maser gua serbu lu punya butik ngan anak bini gua... kami datang jauh tau... dari Kemaman.... hahahaha...

Jaga-jaga....

~uǝǝʇɐɟ said...

sedihnya jauh. teringin sgt nak pergi. nk jmpe kak farah skali! :)

Zaqyah Razak said...

WOOHOOOOO TAHNIAH! Good luck okay, semoga success! Jauh nak datang so ku iringi dengan doa :)

keyboardkecik said...

lompat si katak lompat

fathiah said...

semoga berjaya :)

Anonymous said...

Yana, i ade 2 kerusi rotan like pink color yg u bli tu. Npe x letak dlm fb yg u nk pki brg2 2nd? My husband nk buang da kusi tu..;(

chenurulhusna said...

wah mabruk ya kak:)rezeki org nak kawen xlma lg:Psemoga bisnes berjln dgn lancar:)

sakinah tarmizi said...

wah bestnye, katne ea?.. congrate for the new step :)

sakinah tarmizi said...

okay fine ..ignore yang tanya kat mane tu ..tak habis baca ..haha

cik kuning said...

tahniah ye for your upcoming success. kalau kite dh ader income sendiri nnt kite shop manyak2 kt kamu. hehehe. nyway theme shop mmg cantek and gune brg terpakai mmg terbaik. wish to achieve my dream too.. :)