Thursday, August 16, 2012

Hijab Tutorial

Salam girls, at last terbuat jugak video tutorial nasib ada Hazra from HNHM nak tolong buatkan video for hijab tutorial ni.

Anyways, there are 2 different style yang I selalu pakai

1st. 
ada juntaian/lebihan i sisi


2nd
Juntaian/lebihan di bawah ke bawah


silalah nonton muka saya yang tengah busuk lagi bacin baru balik dari shoot for Calaqisya ihik




18 comments:

amy mya said...

nice one :D .
tq ;D

chimidama said...

love how it covers your chest kan..and material tudung tu cantik..looks comfy :)

LelakiSemalam said...

tapi sayangnya i tak boleh pakai...huhu

Fiery Phoenix said...

salam sis :) nice tutorial, thanks for sharing! may i know what type of shawl u're wearing and where can i get it ? (^_^)

petisuara said...

salam dear, shawl of course from CALA qisya hehe

Mrs Suriz said...

cun!tudungnya.. dah beli dah

Myra Abdullah said...

i'd love it =D

AHMAD AFIQ said...

menarik

eza miza said...

Jatuh hati dgn blog ni.. Membuatkan diri ini tak berhenti nak baca.. Huhuhu...

aziekz said...

Sye berkenan shawl tu tp mlangnya bila surf di cala qisya...semua dah sold out,,,,adakah dah tiada stok? Atau akn kuar lg yg bru.

Sye bmnat nk bli sbb mnarik,tak nmpk nipis sgt,dan besar...k.tq

mirzuriqa yahya said...

Love it!!thanks ya!! ;)

eeqa~ said...

Nampak neat and kemas.. Seriously :)

Inner and shawl, mana nak dapat? selalu jumpe yang lack of quality lah -.-"

ahmoi_chanteq said...

terbaikkkkk.. =]=]=]

ahmoi_chanteq said...

terbaikkkkk... =]=]=]

farra8979 said...

nice shawl... nampak cam tak jarang kan... ^^

Unknown said...

sgt berkenan ngan shawl ni. nipis x n kene pakai inner x. sy mls sesgt kalo kene pakai inner.

~ ( LayDee_N ) ~ said...

:) simple n nice.

Anonymous said...

kenapa kita try pakai xjadi cantik macam petisuara pakai...haish ni jeles ni -.-!