Tuesday, October 2, 2012

Life according to le pictures


HB mengecat sampai pukul 4 pagi..4 am, 4 PAGII!!! sebab safiyya nak shoot at the boutique esoknye,, huhu..keadaan butik amatlah bersepah disebabkan short notice jadi harus sediakan butik dalam keadaan paling best sekali sebab nak masuk tibi


host safiyya tv9 liyana hisham bersama abang cameraman yang shoot kitorang untuk safiyya tahun lepas di butik stellar, tahun ni dah ada butik sendiri. wohoooooo! macam amazed dengan diri sendiri sebentar sebab cita-cita menjadi kenyataan. rasa macam tercium putera katak tiba-tiba jadi lelaki hensem, macam tula perasaan dapat bukak butik sendiri, :p


sebab iolls is taknak masuk tibi, iolls pass interview session pada adik Farah


sebenonye, iols tengah sibuk sangat nak kawen jadi terpaksa habis satu masa si klinik buat HIV test. susah beno ya nak kawen sekarang ni


sebab dah pass HIV test, jadi harus makan 2 roti ice cream dan celebrate dengan gembiranya kerana saya anak Malaysiaaaaaa!!!

sleveless maxi dress, thepoplook/ peplum lacel lace outerwear, calaqisya/bow clucth, Bershka

5 comments:

O'gosh Iskandar said...

Cantina Baku Yama.....suka tgk....batik pun comel je.....

Mr & Mrs Sallehudin said...

mcm kelinik kesihatan seksyen 7, shah alam jerr... betul ke?

Anonymous said...

apakah kaitannya ujian HIV dengan makan ice cream =.="

balqisfz said...

akak, bila tarikh nikah n sanding?

Nur Ezqy said...

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.

Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:

http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/