Friday, October 5, 2012

Maggie





beautiful Cala Queens in signature piece Maggie shawl. 
I spend most of my 'Instag' time on CalaQisya's acc than my own acc lately stalking beautiful ladies (Cala Queens) teheee. Thank you for all your beautiful pictures :)


As usual, before tutup kedai....

Plazzo pants (most comfortable!), thepoplook/boho shrug,somewhere/maggie shawl, CalaQisya/ Bow platform and bow tote bag, CalaMan

8 comments:

Asyik Izas said...

alahai, comel2 semuanya..:)

O'gosh Iskandar said...

comel2 seua....tolong la restock banyak2 lain kali...asik x dapat beli je..

EMMA SHARiF 엠마 said...

mohon CalaQisya sentiasa restocked Maggie shawl sbb saya belum ade peluang lagi nak ke butik. nak borong maggie shawl.. ;)

Nur Ezqy said...

Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.

Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
Harga serendah RM1.00/pcs.
Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:

http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

Yousof said...

Comel² belaka yang kat atas tu tapi still tak dapat challenge si tuan blog ni.. ;D

Aleeya Atinza Saaid said...

comelnye dressing heheheh LIKE!

Anonymous said...

berape ukuran maggie shawl?

Anonymous said...

Socks up, PS!