Thursday, November 15, 2012

the big day!

Assalamualaikum....
hehe 2 more days to our big day! nervous belum lagi, excited pun belum, yang ada cuma stress, letih and malas nak layan sebab banyak gila tak settle lagi :p

esok bermulalah segala kekecohan and kemeriahan for our 'BIG' day, its happening really soon man!lagi dua hari je nak single ni, lepas ni tanggungjawab besar erk

I wanted to share with you girls on the wedding preparations tapi apakan daya masa sangat jealous kat iolls u know, so maybe after the wedding lah kot kan? this time around pun my wedding semuanya DIY jugak. same as engagement haritu

for videographer and photographer pun dah settle, thanx to youuuu yang bagi banyak suggestions through FB, TWITTER and also INSTAGRAM. thank you so much

so here's a teaser, NOT a pre wedding video, saje je, sebab location macam senang which is of course our boutique! hehe, so tinggal nak shoot.

basically this video macam nak tunjuk yang....
Hentakbelipat:suka tengok video metal
Petisuara:suka tengok korean variety show (dalam video tu apa lagi tengah tengok running man lah hehe)
Hentakbelipat:suka minum kopi
Petisuara:xsuka minum kopi
Hentakbelipat:owner Calaman
Petisuara:owner Calaqisya hehe

sorry tak ada element sweet2 dalam video ni or sekali berdua dalam satu screen, tunggu lepas jumaat ni ok :p





top to toe from CalaQisya, pants from H&M :)

Like PelangiPutihFilms on FB!!!
sebab diorang tengah buat promotion sekarang ni. GO!GO!


12 comments:

Suzie Yusof Mohamed said...

may Allah bless both of you! barakallah hu fi :D

NurulAthirah said...

wahhh!!by the way...congrats on ur upcoming wedding...May your marriage be filled with all the right ingredients: a heap of love, a dash of humor, a touch of romance, and a spoonful of understanding. May your joy last forever. Congratulations!

hana said...

congrats sis...
semoga bahagia hingga akhirnye...
=D

Aida Jelita said...

tak lama lagi nak rasa 'butterfly in my stomach' pulak.. relaks girl, chill

Nur Azila said...

selamat pengantin baru kak... semoga berkekalan hingga ke akhir hayat. jgn lupa post gambar kahwin tau :)

baby lydia said...

tahniass dear..moga kekal hingga akhir masa.amin..^^

eyka ka kecil said...

wah, sweet sesangat..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..

saifudin said...


salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

Puan ddJaafar said...

baru tengok video.memang best!

Naim Iman said...

semoga berpanjangan dan berkekalan selagi nyawa dikandung badan.amin

Izzati IH said...

tahniah kak yana n abang wan! Korg nampak SWEET GILA dalam blog cik epal :)

::cippeanut:: said...

Buku SUAMI & ISTERI tu nak beli kat mana eh? puas cari tak jumpe..