Tuesday, March 9, 2010

Budak Comel Turns to Budak Nakal

ni adik saya nama dia muhammad luqman khairuddin..bila tengok gambar ni rasa macam eiii comelnya dia..geramnya..gambar ni diambil masa dia umur 3 tahun..dia pindah ikut my parents pegi Indon time tu..bayangkan kecik-kecik lagi dia dah berpisah dengan i and adik i yang lagi 2 orang tu..dia balik je Malaysia bawak mainan pelik-pelik..ada ke teletubbies dia cakap bahasa Indon..haha..lawak gila..semua cd kartun dia dalam bahasa indon..dia cakap pun bahasa pelik-pelik..boleh sekali tu dia cakap kat mama.."mama,luqman nak naik pesawat boleh"..kitorang macam pesawat?aisyh..tak penah pulak dengar orang Malaysia panggil pesawat..tapi sekarang dia dah ok..sudah reti berbahasa Malaysia..buat pengetahuan anda semua..gambar ni lah yang digunakan untuk profile picture dia dekat facebook.s.ebab semua orang cakap dia comel time ni..

huh!tengok ni muka terkini..umur sudah 9 tahun..bulu mata still sangat melentik dan panjang..orang cakap kalu lelaki bulu mata lentik kaki perempaun kan?haih!tolonglah jauhi dia ni dari banyak perempaun..susah I nanti..sangat nakal dan tak comel langsung ok luqman!sila sedar diri..sekarang sangat susah kalau nak amik gambar dia..dia cakap dia tak suka amik gambar sebab dia buruk..memang pun!blueek sama luqman!budak ni tak taulah nak cakap nakal dia macam mana sekarang ni..sangat melampau..haih!nasib baik I sayang dia..kalau tak lama tak ngaku adik dah..

ok tu je I nak cerita sebab tak sangka sekelip mata je adikku yang comel telah besar dan nakal

2 comments:

the purple perempuan said...

um kak. dia dah 10 tahun la

petisuara said...

hahaha..typo la 2..die lahir taun 2000 ok fine