Wednesday, March 10, 2010

Hobi Saya

Dari kecik aku dilatih untuk mempunyai hobi. Tiap2 hujung Jumaat cikgu Parmala tanya kelas aku hobi masing-masing. Masa tu semua hobi biasa-biasa. Setakat hobi kumpul setem, kumpul duit syiling, memancing dan main batu seremban dah orang tak pandang dah. lagi-lagi hobi membaca buku. Cukup kuat daya tipu kau kalau cakap itu hobi kau sepenuh masa.

Sekarang zaman cukup laju. Hobi kena 'up to date'. Aku awal-awal lagi dah settle pasal hobi alaf baru ni..Hobi aku terkini adalah menonton cerita korea. Gila hebat hobi ni. Cerita korea ni tak kesah la dari sumber mana. Pirate atau muat turun boleh digunapakai. Aku suka cerita korea yang gelak-gelak tambah sikit lentok-lentok. Kalau ada yang tumbuk-tumbuk kira bonus la. Aku suka cerita korea sebab dalam tu ada banyak awek-awek korea yang boleh buat aku cair. Cair!!!! beb!!!

Boleh buat aku hilang emosi dikala tonton cerita korea ni. Siap aku boleh menghayati watak lagi. Kalau part yang bertumbuk tu memang aku dah siap awal-awal barang-barang untuk aku turut serta bertumbuk. Habis jugak kerusi aku sumbing. Yang penting ada awek mata sepet, bulat, juling air serta bersinar-sinar dalam cerita korea. Menggoda Habis...


Amboi...tak tahu dah nak cakap apa

Dia pandang ganas...tapi cair jugak aku

Ni kalau buat bini aku tak keluar rumah langsung

Tajuk dia Windstruck kot..tak ingat dah

Yang ni baru tengok..2 faces of my girlfriend...layan habis jugak.

10 comments:

.khai. @ drcomot said...

cter windstuck tu sgt best..

petisuara said...

best best..ade cite best lagi boleh kongsi

Usagi*Is*Jeda said...

windstruck?? i dh tgk citer tu... sdh thp cipan la....

sugar2 kapas strawberry said...

aha...
my fren siap ad external lg..sume stock korea..
hihi
tp sy bkn fnatik korea pon..
minat cm tu je..hihi

hentakbelipat said...

windstruck mmg layan...siap hampir2 nak leleh dah air mate.hahah jiwang!

Sugar: kawan awak tu boleh buat bisness tu..

devilicious said...

high skool musical lg besh...hahaha.

petisuara said...

sai!hahaha..high musical?awk da besa ok

hentakbelipat said...

kalau high skoll musical baik tgk my name is khan

Amy Fareena said...

hehhehe.... korean celebs are definitely cute. f(x)'s sulli is very cute right? even GD once said publicly that sulli is cute. hehehe...

loved windstruck. i cried a bucket.
haha... 2 faces of my gf, is just damn funny.

Anonymous said...

korea sume plastik hahaha!