Wednesday, March 10, 2010

Gamal and Audrey

i memang sangat lambat la sebab baru notice dua adik beradik ni..before ni adik i pernah je cakap "akak dah tengok audrey and gamal kat belog hanis zalikha?sangat style diorang bawak lagu telephone"..so semalam barulah i intai-intai belog hanis zalikha and found out about audrey and gamal ni..and serius cakap diorang memang terbaik ah!!!salute sama kamu berdua dong!!eh eh tiba-tiba nak speaking indon pulak..sebab diorang ni dari Indonesia..and check out their videos kat bawah ni..if korang dah pernah tengok video ni takpa tengok lagi sekali ok?i cuma mahu berkongsi kepada sesiapa yang masih belum notice mereka ni..i tunjuk kemal and hentak belipat pagi tadi kat lab..diorang macam kagum gila ah!..banyak-banyak video yang diorang record video untuk cover song telephone tu paling terbaik..so ENJOY people!




ni nama dia Gamal yang hanis zalikha duk sibuk-sibuk promote tu..mula-mula tengok macam boleh tahan la mamat ni tapi lama-lama macam something wrong..cuba korang tengok video bawah ni..




macam tak faham tu kenapa dia tepuk-tepuk dada dia macam tu..aihh..terus cancel nak minat dia..terus minat audrey je adik perempuan dia tu..power kan suara audrey ni



korang perasan tak suara Gamal ni macam Anuar Zain?so i memang cancel lah minat dia..Go Audrey!

9 comments:

ika. said...

sumpah best gile dorang nie! SUPERB!

petisuara said...

yup!mmg..drg mmg awesome!!

Yatre Hayati said...

thanks 4 sharing !!

petisuara said...

ur most welcome yatre!

q-nizam said...

yupp...mmg talented die ni..mmg tau sblum ni..tp sblum ni search2 youtube..xbyak sngat video die

petisuara said...

aah mmg xbnyk pon..suke lg kalo drg nyanyi n main gitar..lg semat

wawa chan said...

ai suke lah gamal.....mcm retarded tp ade tarikan.=)

hentakbelipat said...

ehh wawa ade blog ke..selambe!!

hentakbelipat said...

ehh wawa ade blog ke..selambe!!