Tuesday, March 2, 2010

MacBeth Shoes

Aku minat sangat dengan kasut cap Macbeth ni. Selesa dia bukan main. Selamba aku bawak kasut ni pergi Rock The world 9 walaupun kasut aku tu baru berusia tak sampai 3 bulan. tak betul tu kan. Macbeth memang tengah masyur waktu ni dengan penglibatan artis-artis yang menjadi ikon setiap model kasut bercap MacBeth. Memang terbaik..rockstar sendiri memuji kasut ni sebab tak perlu pergi urut kaki akibat kematu bila perform berejam atas stage sambil melompat-lompat iras baboon.

Pahal pun Macbeth ni dicipta sendiri oleh Rockstar jugak. Siapa tak kenal Tom Delonge, (vocal,lead) Blink 182 dan founder Angel and Airwaves. Memang kebanyakan model Macbeth ni style habis..kalau korang nak tahu lebih lagi, selamba CLICK!!!

kalau nak cari dekat malaysia, berlambak dah ada store outlet area-area KL tu.


Tom Delonge




macbeth sponsor RTW 9 (sedut dari web Macbeth)

Antara model-model yang aku suka..mana tahu boleh aku sebat buat koleksi.



MacBeth Elliot Vegan (Aku dah rembat)
Elliot Blood Red



Elliot Dark Grey


Elliot White


Terbaikk! ( Mike Drint,Greenday pakai ni)


MacBeth Nolan (design by Tegan and Sara)

9 comments:

nizamsani said...

aku minat kasut cap tat seng.

petisuara said...

cap tat seng ade jual kat mane?hihi

hentakbelipat said...

kat kedai dobi

• leesa lullaby • said...

kalau macbeth nolan ada jual kt mne eh ?

petisuara said...

ade jual kat OU..sunway pon ade xsilap

• leesa lullaby • said...

ohh yeke ? average harga around bape eh ? arituh pegi sg wang , tp tkde yg nolan punyaa :)

• leesa lullaby • said...

ohh yeke ? average harga around bape eh ? arituh pegi sg wang , tp tkde yg nolan punyaa :)

Anonymous said...

aku ade satu wane hijau hitam..bnk jual seratus..saiz 9..sape nk ambik aa...

Anonymous said...

skrg ade kuar patern baru ke??