Sunday, March 7, 2010

Where The Wild Things Are OST

Aku dah tengok movie ni..memang best! Untuk siapa-siapa ada anak yang agak 'Hyper' macam anak buah aku boleh la layan movie ni. Mungkin korang boleh feel apa perasaan budak-budak hyper yang nak 'attention' agak berlebih. Aku sendiri rasa macam 'masuk' bila tengok movie ni. Sebab aku agak berperangai ala-ala baboon kalau dah datang nafsu buas.

Tapi aku ada runut bunyi movie ni je. Korang cari la Movie ni then layan sambil dengar runut bunyi dia..Karen O la brader!!(Yeah Yeah Yeahs)


Karen O and The Kids (download)

p/s* siapa-siapa ada lagu best boleh share dengan aku ok!

5 comments:

miloicekaw1119 said...

cerita ape ni??
nak tgok la..

Atohuro Trading said...

ada nafsu buas???huyooo ganasnye...sy pun suke yg amat kat animasi...besh

mYpRecious said...

Thanks bro.. aku ni dah la minat dengan Yeah yeah yeahs ni.. ko kasi pualk link utk aku donlot.. tq bro.. neway salam kenal dari aku.. =P

hentakbelipat said...

milo: cite Where The Wild Things Are..kene tengok tau..comel gile cite nih

Atohura: aah..hahaha sebab dalam cite ni mmg buas pun binatang pelik tu

Myprecious: terbaekk..kalau kau nk aku boleh post lagu album2 yeah2 yeahs..amacam?...oh..salam kenal jgk

mYpRecious said...

Bro cantek gak tu.. lagipun aku ade satu album yeah yeah yeahs je tau.. yg ada lagu rich tu.. ko kasi pos kat sini la.. senang aku nk donlot.. nanti ko buh link ko kasi tau aku lah eaa..

thanks bro.. =p