Thursday, April 22, 2010

Kick ASS!!

kalaulah penjahat hanya wujud dalam komik macam superhero kan bagus?aman dunia..takda masalah dalam dunia..malangnya penjahat memang ada dalam dunia realiti kita..kenapa superhero tak wujud betul-betul dalam dunia realiti?kalau ada diorang habis semua perogol,pembunuh,pendengki,pencuri,perompak dan segala pe yang sewaktu dengannya habis musnah kan?alangkah bagusnya kalau dunia ni ada superhero..

siapa superhero peberet korang?superman?spiderman?batman?ultraman?kluangman?semua superhero ni dah ketinggalan zaman ok!sekarang da superhero yang paling cool abad ini!!yang ni baru real!kecik-kecik dah diajar macam mana nak nak guna senjata..ayah dia dah ajar dari kecik macam mana nak tahan bila kena peluru..style abis bapak dia ni..hentak belipat cakap nanti bila dia ada anak dia nak train anak dia macam superhero ni..

ni dia superhero kita!!HIT GIRL

mana korang nak jumpa dia ni?silalah tengok KICK ASS!!di pawagam berhampiran anda sekarang..i ni memang jenis cepat bosan kalau tengok wayang..tapi cerita ni memang terbaik wa cakap lu!!!semua elemen ada dalam cerita ni..lawak abis!ganas abis!smart abis!!18sg cerita ni so kids at home..you are not allowed babeh..tunggu besar ok?

cerita dia sama je macam superhero yang lain tapi ni version yang kelakar bodoh sikit tapi smart abis sebab budak pompuan ni style gila cara dia nak bunuh penjahat-penjahat..

ni bukan batman tapi Big Daddy!ayah kepada hit girl

ni Red Mist..ayah dia kaya so boleh pakai kereta best

sebab dia ni lah wujudnya superhero yang lain tu..memperkenalkan KICK ASS!!!

serius cakap korang kena tengok cerita ni..starting je da lawak..tapi ni bukan cerita lawak ok..memang style lah cerita ni..tabik spring melantun-lantun kat producer dia!!bukan senang petisuara nak suka tengok cerita-cerita macam ni..so korang pegi jelah tengok sekarang!pegi..pegi..NOW!

4 3/4 star untuk cerita ini..hah apa lagi..tontonlah KICK ASS!

















19 comments:

Hazzy Ishak said...

kick ass the best!!

uncle said...

uncle hanya mampu tunggu keluar dvd je lah..nak tengok wayang rasanya nak bawak askar kecik tu mgkin tak terlayan pulak.HAHAHA

Lan Bingka said...

ok! akan ikut saranan petisuara..

gooseberries said...

best ekk cter nie.. ley la try nnti =))

farahfatihah said...

sy dah tgk!!! heheheeh klaka citer ni..paling best part mindy la huhu

Mario said...

aku tggu dlod version...hehe

.::WaNiE::. said...

bak tikett

Nurul Harun said...

hekhek...nk tgk ah nnt ! =p

J. Love said...

4 3/4?
hape daa

hahaha watching tomorrow!

cEro said...

tgh pikir bile laa free nk gi tgk ntah!!
waa, mcam takde masa je..

SwEetForEst said...

hehe..lame da sweet x g tgok wayang..ntie nk try la tgok cite ni..

^__^

nand nasyari said...

xtau pon cite ni ade..bole x cmtu..? hee~ ;D

psychopath said...

kak. da keluar ker ??

Syahrul Iman said...

hit girl sangat comel dan ganas.. memang sesuai dengan citarasa aku..haha

maCy said...

saye! saye nak jwb! dalam hati ade taman astakona.. hehe

petisuara said...

memang!!hit girl terbaiklah..

nand:cane bole xtau ni..hihi..cite ni sgt best tau..mmg rugi kalau xtgk

the sastraboy said...

ouh.best ea filem ni.ingatkan lagi satu filem bodoh2.haha.ok2.nanti cari dia punya 'soft copy'.hehe.

petisuara said...

ea xla..kalo da dr prdction best knpem cte die best..hihi

+akufobia+ said...

ohhohh.nak tengok.