Sunday, May 2, 2010

Ujian Headbanging


Tiap kali dengar lagu jenisan yang keras mesti secara automatis kepala korang nak berhayun hayun bukan. Tak payah cakap lagu genre yang keras la...kadang kadang aku tengok dekat Konsert Sure Heboh, Six Sense nyanyi pun kau boleh hayun tak ingat alam. Tak tau celah mana nak hayun ntah..

Masa aku pergi concert Lamb Of God haritu memang rata rata yang datang mempunyai jenis tengkok yang konsisten. Start concert sampai habis tak berenti headbanging.Gila Ba!..aku baru satu dua lagu da rasa macam ada beruang duduk atas tengkok sakit macam haram. Tapi headbanging ni bukan semua boleh apply. Dalam sylibus dekat sekolah pun tak ajar cara cara yang betul nak headbanging. Paling utama adalah kau mesti ada kepala jenisan yang keras. Kalau dah dilahirkan memang dasar keras kepala memang dah boleh pergi jauh dalam bab ni.

Aku nak korang tengok video ni sebenar..kot kot korang boleh cuba dekat rumah. Baru tau jauh mana keras kepala korang. Setakat melawan arahan cikgu disiplin belum cukup keras kepala bro...try tengok dulu..


16 comments:

Hizami Rahim said...

hohO.
alamak.
tak selalu head bangang ni.
eh eh head banging.
;P

Lan Bingka said...

padan muka..hehe

FatinZol said...

oh god.damn.

haahahaha..
terbaik la punye..
baru bole tau keras ke tak tengkorak tu..

oh ye,gay ke ni?...
atau mak nyah?
hahahahah

Alynn Notnot said...

gila sakit!

hentakbelipat said...

ni pmpuan negro nih..hahah saje nk test kepale die diperbuat dari ape kot

sophie said...

Head banging woo? Tak selalu..macam pening je asyik nak goyang2 pale

helena's said...

hahahhahaha!takbulehblah mesti sakit gila kan..hahaa nak tengok lagi rasanya,,,hahhhahah!

oh farah said...

amik nak sangat.

Syahrul Iman said...

haha..budus..headbanging tak kene tempat diorang nie..

hentakbelipat said...

hehehehe...mmg berkesan kalau sape2 yang ade migrain

uncle said...

lamb of god tu band macam ungu ker? astaga....tak baik pergi tgk band2 camtu..baik dok umah ngaji lagi baik..atau pun jom ikut uncle pi masjid..tapi sebelum tu kita singgah tgk konset Cannibal Coprse, King Diamnod, Venom. Cradle of Filth, Dimmu Borgir,Bathory, Burzum, Rossa hahahahhahah

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tak pernah buat dan tak akan buat cam ni de...

si para para said...

adoii mesti sakit kan....hahaha lain kali pakai la topi keledar..ikat ketat2..baru selamat..

TTT said...

alaaa tian dieee~

Qaira Tsamaratulqolbi said...

mula2 muka dia mmg serius poyo, real aku sakap..sakit jek ati.. lepas jek pala dia hinggap ke tv tu, serta merta sakit aku ilang...wakakakaka..

melle amir said...

aku balik tengok Carnifex , seminggu sakit tengkuk macam ci. haha