Wednesday, July 28, 2010

'The Expendables' Trailer..HUYOH!


Kau pernah tengok wayang jenisan yang leleh2 sambil sedu sedan dengan mamat hero cakap pun nak menangis je...aku pernah. Baru tadi aku kena layan Twilight...urghh!!!!!!!!

30 minit aku dalam wayang dah rase nak urghhhh!!! lagi..jadi aku buat alasan bahawa mahu ke tandas dan sebenarnye aku tipu lalu aku pergi wayang bilik sebelah hentam tengok katun Despicable Me

Tadi jumpa satu filem yang gila hapa entah. Kau tengok dia punya poster pun mesti kata HUYOH! belum tengok cerita lagi....kalau tengokkau cemperm akan kata HUYOH!HUYOH!. Tapi layan dulu trailer die la..bile layan trailer kau pun akan kata HUYOH! arghhhh! dan urgh!!!!...pehh..bepeluh bai. Macam ini punya gaya filem tengok 23 kali pun steady.


Jenis cerita agak tipikal aku rasa macam The Looser dan The A-Team..kumpul banyak2 geng lengan besar hanjeng lepas tu kasi lawan ramai-ramai. Tapi bila Sylvester Stallone yang buat cerita mungkin dah iras-iras rambo kot..tambah bruce willis lagi..jet li lagi..arghh..testosteron penuh sangat filem ni

tayangan adalah puasa ketiga....jadahnya??siang ramadhan malam august??

34 comments:

nizamsani said...

wow.

Mario said...

tak sabau nak dlod...
btw...keh3...apsal lak ko buat2 g tandas pulak...haha

Razis said...

ini merupakan cerita wajib tonton nie. Kena masuk dlm jadual siap2 nie..

zamankacak said...

mari tonton selepas bertarawih...konpem PEGI!!!style enn

C++ said...

Bhai..

Inilah citer yang ditunggu-tunggu sepanjang zaman.... semua yang best ader kat sini.... hahaha

fndrocka said...

haahah

kau larik dari tgk twilight?hahaha


giler best tindakan kau ni

nurul nadea said...

giler gempak barisan pelakon tuh..msti tengok ni..

chekgu Moe said...

mesti tonton nih!!! =)

ceritalebat said...

gua tak pernah try lg fesyen lu masuk dewan wayang sebelah..kah3

Shukjessa said...

walaweh die kumpulkan sume hero2 aksi hahah gilos...

muat ke skrin tu nanti? dah sume badan agak2 la kan kecuali jet li yg paling comel hahaha

nn said...

tengok list pelakon je bikin rasa meluap-luap nak tengok movie ni.!!

cik botoX said...

haha..sbb tu aku x tngk twilite utk kali nie...

hahaha..mmng aku tngu expandables..the A-team dah aku bagi A..the looser steady ja..yg nie aku tatao nak bagi apa nnti..haha

Fatt.Nazz said...

jason statham ade jgk!! my hero!! wajib g tgk ni...
baby dlm perot jgn kua lg ek...bg mama tgk movie ni dlu k...kehkehkeh~~~

FyZa said...

uish..x bleh tgk..bln posa kan bln ibadat..haha..ayt gila mengong..;p

Whoda said...

yeahh jgn tgk twilight!! hahaha

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

cerita idaman semua lelaki macho. pastu heret makwe tak bersalah ke panggung. haha. kesian makwe tu.

NaNaJoe said...

xpayah nengok wayang..kita d/load jew nant k~ :P

Chaon Cornerz said...

lambat lagi nie. macam nak pegi tgk je..

bella-la said...

woaaa memang mcm best jeeee ;)

honey amour said...

hulamak...hulamak...hulamak..tu baru tgk trailer..blom tgk citer lagi..mau tak 100 kali ulang tayang..hahahah..memang tip top..

iqbalsyarie said...

aduy....sayangnya takde masa nak tengok..huhu
Latest post:Perkara ni tak merisaukankah?

-telordibasuh- said...

ni bukan mesti tontan tapi mesti download hahaha

cEro said...

huyoh!!!
serius, pelakon pon ah gempak...
trailer mcam best..
tp tak nmpak heroin laa..
adus..
gua mahu heroin...

Ieda Al-Habsyi said...

hahahhaha! cite jenis lengan beso ni pasti akak tertdo, hikhikhik :)

nUR_rOsALiNdA said...

eh, boleh ek curi2 masuk hall sblh...x de org check ke? hehehehe~

Affan Ruslan said...

bpe byk HUYYO! daa...

cite baru ek?
ada masa aku tgk. hehe

kalau trailer sume nk gempak je bro, aku macam tak pernah tgk pulak trailer yg hampeh. sbb tu tak lagi aku tgk org kritik trailer, kalau puji tu ada lah. ko pnh tgk org kutuk trailer hampeh bro?

kalau kutuk filem tu dah byk. hehe

hentakbelipat said...

mario: saje bg alasan..karang kate nmpk sgt menipu

razis:yup2 wajib tonton

C++: tunggu bai jngn x tunggu hahaha

fndrocka:wayang time tu pn x ramai orang...mmg boleh sgt la

hentakbelipat said...

ceritalebat: fesyen skarang macam2 dia punya penangan..tu kau belum jumpa orang tengok wayang sambil isap rokok..terer

shukjessa: hahaha agaknye die compress ka kot..dah jadi tirus seko2

cik botox: kita bagi satu tepukan gemuruh

hentakbelipat said...

whoda: hehehe..marah peminat die karang

osh: itu cmperm la jauh panggang dari api die nk follow ikut

nanajoe: perkara tu kite cite blakang2

honey: uish..xbetul 100x hahah

hentakbelipat said...

cero: ahh kau nak pempuan je kn

ieda: akak mesti suke tido atas lengan kn

nur: itu kene jadi spy baru bole

affan: setuju la bro dgn kau...traile memang tiptop kn..hehehe..

Adriani said...

Hi there.

Nak mintak permission to share the link of your Cara-Pakai-Shawl-macam-Petisuara link, and post it up my blog, if you don't mind.

Otherwise please let me know. Thanks. =)

.::WaNiE::. said...

woooo citer yg ramai hero2 ni ehhh

noor afzan said...

ku tak sabar nak tgk gak nih..

Syahrul Iman said...

HUYOH! arghhhh! dan urgh!!!! macam best je cite nie..haha