Friday, August 20, 2010

Anda Pasti Mahu Cantik Sekali Di Hari Raya yang Mulia Ini

Atas permintaan yang hangat lagi menyengit kepada shawl cotton yang mudah dipakai lagi ringan lagi sedap dan lagi sejuk,jadi shawl cotton yang menyerupai kain t-shirt ini akan datang menemui anda semua perempuan-perempuan yang cantik pada esok hari!!

ya,esok ya!nantikan ia..jangan rebut-rebut..siapa cepat dia dapat..chewah,buget semua orang nak shawl cotton ni..ya!saya yakin bila anda perempuan di luar sana beli shawl cotton dari saya ini,saya pasti!pasti sangat!anda memang akan jadi yang tercantik raya ini!ini serius!bukan main-main..

Jadi,nantikan shawl yang sungguh menawan hati ini esok hair okies?

shawl cotton 1 tone-rm20
shawl cotton 2 tones-rm25


esok nantikan gambar-gambarnya

anda masih ingat si lycra ini?say NO! pada lycra..anda tak best!sebab saya dah jumpa kawan baru sekarang

ok say HI! too cotton macam t-shirt..awak ni memang best tau!BFF baru ni

ok malam ni kena tidur awal sebab esok kena bangun pagi,sahur,gosok gigi,mandi pulak tak boleh lama,lepas tu tak tidur sebab nak tangkap gambar dengan semua shawl cotton yang cantik tertarik ni supaya terus semua orang nak beli sebab bila tengok aje pada mereka,terus jatuh cinta pandang pertama kali..nite!

20 comments:

saya_arief said...

baju melayu xdek..?
hoho..
:p

cEro said...

samping melayu taknak jual??
ehehe

diana said...

tak pandai pakai shawl''
lain kali buat entry cara2 pakai shawl boleh??

Nurulbadiah Lai said...

owhh..very nice............cantik sgt shawls nii

CERITA LEBAT said...

sekali pandang cun tapi 2 kali pandang macam tudung skuba diving pulak gua tengok

ejum said...

rasanya kalau hentakbelipat jual samping n songkok boleh jadi jgak ni

feel free to visit here
E J U M

.o r k e d. said...

bagus2. bli byk dpt mura ta?

Aliesya♥Amani said...

nie dh masuk esok..hari jumaat...xda pon???heheh..

cik helena said...

haah comel!

meowwmania said...

dah amik gmbr lom??

$h@h_Izn@n said...

blh bli ni tk adek kih3

aReYOu paGess said...

hai! nice..aksesori yg kat tudung tue..dah banyak kan org pakai skrg nie..dia macam pin ek? cantek.. tapi tak yakin lagi nak pakai..huhu

petisuara said...

nope..itu bukan pin..mmg ade kt inner 2..ini latest fashion for inner..tp i xrestock inner ni utk kali ni..hihi

makdara TERDIVA said...

org cantik, pakai apepun cantik..huhu!

.s.o.f.i.a. said...

senang ke pakai shawl.....??

marrot M said...

nak beli shawl lycra tu cane ?

petisuara said...

xnk jual dah shawl lycra..sbb xbest lgsg..skrg cume jual shawl cotton je..

Nazz@Purple said...

tp kalo pakai spec..sush nak pakai kan..:(

cik Nemo said...

sedap ke pakai? selesa tak? mesti kain dia macam baju kan?

Yatre Hayati said...

ala....semua dah habes da :(