Saturday, August 21, 2010

Oh!Saya Gila Shawl!!!!!!!!!!



Ok semua perempuan yang tak sabar lagi nak beraya dengan cantik sekali!mari membeli belah bersama saya sekarang ini!mari!

ini di bawah adalah shawl cotton satu tone..cuma rm20 sahaja!!




Ini di bawah pula shawl cotton 2 tone..rm 25 sahaja!!



Restock lagi!



macam mana mahu order?mari kita pergi ke Oh Saya Gila Shawl!

23 comments:

ejum said...

pergh..fesyen2..
heheh..nmpak mcm mudah pakai je?..mudah ke?..
mcm pmpuan lak tanye..

iqbalsyarie said...

Hehehe..saya klo beli,tak taw nak bagi sapa..so,tak beli la..hoho

Bulan puasa kita perlukan makanan rohani,kan? Cerita terbaru di blog.kisah si tudung labuh~kisah nafsu~dan kisah jahiliyyah

m!da BucHuxX said...

waa...murahnyer

farhana ann said...

nak cari shawl ijau.
tapi lupa tone colour dia macam mana.
=________=

baju kat tailor lagi.

if minta tolong carikan warna, boleh ke?

Yuni Aisyah said...

menarik n nmpk simple but smart..nak try lak fesyen nie..beli ktne .??

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

ske tgk awek ni pkai shawl. x le melepek kt kepala huhuhuhu

p/s: ni awek spe? ho3

Encik Tikus said...

jadi model lahhhh ;D

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

saya nampak lesung pipit di situ..

oh comel~~

zai said...

PS!! zai beli cotton shawl ni mahal berganda2 dari u jual ok.kenapa murah sangat ???? oh tidakk, saye kah kena tipu..hahah

lumut said...

awk sedar x awk ni sweet...len kali senyum sikit mesti sweet gile..=p

lelaki kat header tuh balak ek?

cawan merah said...

suka tengok orang pakai shawl.
taffi, muka rubi tak sesuai
TT_TT

shazika said...

kak,
saya muka kurus kecik sesuai ke pakai shawl mcm akak
teringin tp takot jd lg buruk

petisuara said...

farhana ann:kalo nk tlg crikan shawl ni..tkot dah xd stok..sbb skrg sgt rmai mncri shawl cotton ni..so wane sgt2 limited dah

yuni:awk pg dkt fb oh saya gila shawl..ci2 bole tgk sume shawl yg ade n bole order dkt emel

laki kt header 2 pemilik blog ini jgk..blog ni ade 2 org..tehee

muke kurus mcm lagi sesuai je pki shawl dik..sbnnye die kene yakin je nk pki shawl ni..sy pki pon kdg2 stress sbb rse gemuk bile pki..hihi

.:|kamaryeah|:. said...

warna nie je ke??

Aziati Wan Haron said...

very stylish

beautiful_rose said...

cantek...
nak beli tapi fikir banyak kali sebab jarang pakai kot.sedang belajar pakai shawl dah pro nanti baru beli.

nanti buatlah tuto cara memakai shawl barulah rare!

petisuara said...

yup wane ni je..tutorial tdg sy da buat lme dah..ade video die

.s.o.f.i.a. said...

menarik!!!! bila aku nak bertudung ni!!!! doa2 aku dapat hidayah yer...

noor afzan said...

awak cantiklah pakai shawl..
saya muka bolat.
tak santek arrgggh..

GaDis CoMeL said...

tak penah pakai shawl. muka bulat sgt tak cun pakai shawl. macam kartun je.haha.

Adriani said...

Dear, nak tanya, kalau ade nak jual lagi shawl cenggini, plain, versi lycra, bgtau k!
loves it! :)

petisuara said...

i rse cm xnk jual da kot yg lycra dear..sbb lycra die berat n panas..many of my friends pon ckp cm2..drg lg suke yg cotton ni

Anne Boleyn said...

manis je muka pakai shawl... :)