Thursday, August 26, 2010

Bapok Tunjuk Hero-Part Two

Korang ingat lagi kes bapok semalam tu..ok sekarang jom tengok part two video semalam..ekekekek..enjoy!Ini memang coolio sangat!

51 comments:

rubi @ cawan merah said...

lorh.. ada part 2 rupanya.. layan.. layan..

Gen Fujita said...

hehe tak pasal2 klip video asal tu karang jadi meme le pulak. anyhow very nice clip this one

Afiefah Safieni said...

eh yg vide0 haritu lakonan semata2 la yer?!

Maey said...

ya ampun.....manusai jnis pa ni? sakit mental ka?

meowwmania said...

haa..yg ni tak kejam sgt, gud2 huahua..

Gen Fujita said...

@Afiefah Safieni
bukan, yg part 2 ni just parody kepada yg part 1, yg part 1 tu mmg betul2 :)

aleen adela akoo ^_* said...

erk,line slow.xdapek nak nengok.tolong anta copy by pos boleyh?wi3

Zulfahmi Abidin said...

haha.nie vid perli ker.kah2...fahmie dh tgok yg bapok pukul pompuan tuh..hehehe

The Poyo Me said...

conclusion,

bapok=sakit mental.

sekian

AngahSayang2314 said...

salam

ada gak ye part 2 ingatkan tak de hehehe

kata kila said...

dahhh.dahh tengok ekekekke!

HaNTwO said...

menggelabah tol jantan tu..xleh blahh..

Nazz@Purple said...

oo lakonan..

AyuE SurihanyOt said...

haha..best2...

kerangRebus said...

haih..nengok part pukul tu rase nk maki je laki nih..ngek2

.s.o.f.i.a. said...

ha ha... macam bangang.....

Hamzah Ian said...

fuhyoo.. nape gua tak tau pun??

o kambeng hitam o said...

parody. keh keh keh. tak de keje btul

noor afzan said...

jom layan video sedas dua.
baru la indah hari bekerja ku.
walaupun tak leh dgr.
sound system tade la kat opis.

Amy Syaquena said...

salam...

hahahaha..layannnnn

sweetie2010.blogspot said...

Salam,

takut tengok orang marah tak tentu pasal ni. kalau marah jer takper, ni tangan pun naik sekali.

bagus juga lakonannya.

Cik GuLA-GuLa said...

layan..
best2..

hehehe

-telordibasuh- said...

haha..lif ni panas la....

ejum said...

layan...zass..part two, lpas ni part 3 plak

putri_roh said...

siap ade hairsray tu yg tak tahan...

Miz CanisTaL said...

video yg ni cam nak sindir yg part 1 tu kan.. nk nasihat cmna nk kawal anger... ye ke? hehe

tiafazunia said...

lorh, igt betul2!
lakonan ghupenye!

m!da BucHuxX said...

ader sambungan2...

honey amour said...

babe..email address ko kat aku..nak kasi kad raya ni..hehe...

az_rianie@yahoo.com

cEro said...

ni vid parody ek??
hahaha...
klakar gile mase nak suro belikan hairspray...
hahaha

sweet stalker said...

funny n ada msg. thumbs up!

Mario said...

hehe,.,,yg part 1 tu camana?real ke belakun jgk ek...apa jadi ngan bdk bapok tu...tak kena apa2 ke...

.::WaNiE::. said...

hahaha jahat betullah

hahaha

cemomoi said...

apsal tak leh layan, line penat posa gak ke?

Lan Bingka said...

hahah..mari saling bermaafan

echah mashuri said...

uiks..xdpt tgk la pulek..asyk eror..eror!line hampeh ari ni..hehhe

Peminat Katie Holmes said...

haha. bapok2x.........

Rina (◕‿◕)✿ said...

haha xpaham aku

pawaka19 said...

ceh dayus tol..ngan pmpuan beranila..

"Kempen 1 Blog 1 Bendera - Nostalgiaku Merdeka Malaysia Ketika Itu"

Pencacai Alim said...

aku tgk clip ni, besr kecik besar kecik je aku tgk..bangang..

Aida Effarina said...

terer laa tgh marah boleh plak cite benda lain.. wuhuu

Dark Half said...

vc ke-2 nmpak sgt berlakon tp klaka

iqbalsyarie said...

erkk....pelik sgt aku rasa....
Cerita terbaru di blog:"saya nak kawin dan ada anak"

elly said...

Alahai...dah cuba berkali-kali tak leh jugak nak tengok

Whoda said...

hahaha memang cool =)

Chaon Cornerz said...

ade pengajaran tue dalam cite nie.. =)

alinac lover said...

hahahha..layan ah!

noor afzan said...

apekah!

ard said...

ngahahahhaha~

GematriA™ said...

bro, eh.. sis.. eh.. alaa...wa rembat video ini eh. tampal dlm belog!

kyoshi_sousuke said...

jdi 51th komen kat post entry ni jap~~hehe