Wednesday, August 25, 2010

Bapok Tunjuk Hero

Hari ini,setelah habis satu hari stress semalam,mari stress tengok video ni pulak...




Perempuan ni macam pengawas sekolah,lepas tu macam sangat kuat je..dah ditampar banyak kali pun rileks je..kebal habis!dunia..dunia..pelik-pelik je sekarang ni

58 comments:

Hamzah Ian said...

hahahaha... mmg pelik.. haha

eykameow said...

sebab otak perempuan tu fikir "tahan..tahan..pondan je pukul.."

tu dia kebal tuu. ni bebudak singapore ni... dengar cerita ah~

eykameow said...

sebab otak perempuan tu fikir "tahan..tahan..pondan je pukul.."

tu dia kebal tuu. ni bebudak singapore ni... dengar cerita ah~

AyuE SurihanyOt said...

bapok je pon...lawan je la...hangin betol tengok video nih...senang2 je ditindas...

FyZa said...

haha..pelik bin ajib...muskyil jap..

MOFASAD said...

bapok tu macam nak gua lempang2 je

rubi @ cawan merah said...

jiwa kacau agaknya nih. hehe

CgMas said...

Mgknkah yg perempuan di bwh pengaruh dia sebab dadah? Mana ada pmpn waras mau diperlakukan begitu!

Zezebel said...

Kasian.
Dia tak suka cari gaduh kot.

deqyalalink said...

huhuuuuuu ape kejadahnye ini semua.. melawan la sket :p

teratakindah said...

ish3...

echah mashuri said...

harus kena tnjuk macho la..pgwas kan..heheh

.::WaNiE::. said...

he ye ppn itu mmg sangat taff

anazeyy said...

ntah pape la dunia nie... memg melecehkan tol....

LORD ZARA 札拉 said...

pergh~

dasat ah tu~

GaDis CoMeL said...

bapok pun lelaki gak weh. gila kuat pompuan ni. kagum!

makdara TERDIVA said...

hoh! akak tgk video ni pun dah terjerit2..pmpuan ni kool je lagi..nyampah plak tgk si sotong tu..menganiayai kaum yg lemah :(

Kie-yu said...

hehe
pas kena tampa betulkan rambut
dah mcm sawan je aku tgk

Miz CanisTaL said...

aduh... ak lak yg sakit.. apsal la tu.. eee mcm2 tul.. pa nk jd la..

AngahSayang2314 said...

org kata pelik tapi benar

tue la dia tak ada hati perut langsung sesuka hati je dia nak pukul anak dara org errrr

eesyaheera said...

asal pompuan tu mcm bodoh je kena pukul pun duk betulkan rambut lagi. yang record pun bodoh jugak. ha, kan da emo :D:D

Lynn Nasir said...

hmm...hanya mereka yang tahu apa ke halnya..

ntah2 lakonan semata-mata T_T

HaNTwO said...

ni bapok gam'ang ni...ni rase nak terajang je mamat ni..

a little less conversation said...

kelaka siot..last2 bapok je pn..hahaha

ps: sekolah ada lift?? dasat sial sekolah skang

C++ said...

Bhai HentakBelipat...

Patut awek tue kaple ngan gua... baru la tak kena tampar... sian dier.. ader nombor tepon dier tak... gua nak ngorat... hahaha

Lan Bingka said...

omak ai..

cemomoi said...

comei awek tu...

errr mana bapok tadik bia aku pulak balun dia.. geram tullll

Bungakopi said...

celaka betol laki tu..dasar bapok

ku_Merpati said...

kurang ajar.setakat bapok jer...belasah la blk ek...

m!da BucHuxX said...

pelik2..

sofia said...

hahaha. rambut perempuan itu cantik :)

tu bangunan rumah lift flat dekat singapore. lelaki itu nampak gay gila. anyways salut perempuan tu. memang gagah

I n n z said...

dah tengok before .
patut lempang jeh balik bapok neyh .
grrr

cEro said...

sakit ati je tgk...
lempang bertubi2...
apakah??
the girl tough doo..
lek je kena lempang pon...
aku suka...

-hazen said...

pondan.

cam sial la...

sakit hati doh tengok.

Aliesya♥Amani said...

amazing...hahaha..bapok tol.

masturah said...

woah. kuat gila budak pompuan tu. tak meleleh langsung kena lempang banyak kali!

*budak ni bukan pengawas ni. baju pelajar biasa kat singapore.

The Poyo Me said...

Kalau citer sal bapok x sedar diri yg pukul perempuan, ak tringat Jefree Star doh.

mmg bapok ni kekadang emo lebey.suke cari pasal. hish2...

yott said...

mencik tgk..
dasar pon*** brani dgn pompuan jer

Maey said...

alahai gadis!
mana pergi hatimu?
mana pergi maruahmu?

kalo aku la.....aku tendang kat kang2 tue baru taw rasa dia laki ke p****tuttttt.....

Nazz@Purple said...

hati dia keras

Gen Fujita said...

Saudari, dengan mengambil keputusan untuk tidak membalas kembali dengan kekerasan, telah membuktikan saudari antara manusia terhebat di dunia. Berdiam diri bukan bererti penakut, menahan sabar bukan bererti bodoh, mengawal emosi bukan bererti bacul. Saudari tak perlu menyesal kerana saudari telah menunjukkan kekuatan saudari secara automatik. Cuba saudari bayangkan kalau saudari melenting, membalas kembali, kemudian kedua-dua bergaduh hingga jadi lebih melarat, main tarik2 rambut, main lempang2. Rasanya apa orang akan kata? Mereka takkan kata saudari kuat. Mereka akan kata "hey, tengok budak perempuan ganas bergaduh dengan bapok!" Oleh itu, saudari tidak perlu rasa menyesal, sebaliknya saudari layak diberi penghormatan, whoever you are. He he he...

meowwmania said...

isk2

-telordibasuh- said...

haha geram la k tgk si sotong tu..rase nak riot je haha

CiK NaThRaH said...

alah...pondan pon tetap laki jugak kan.kudrat dia tetap cam laki walaupon dia tu pondan..so jgn main2 ngn pondan! hehe

rahilla mohari said...

bapok je pun, melawan lah sket. tapi pmpn tu mmg cool gile lahh, salute :)

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

NAK KENA BOGEL DEPAN KELAYAK RAMAI NI BAPUK SUARA MANJA CM SIAL

BeaN MorENo said...

alamak apakah mungkin ini wondrwoman yang hilang tu...ditamparpun bisa ngomong...hahaha

nurul nadea said...

bodoh bodoh je video nih..mane ko dpt nih..

atynroslan said...

takotnyaaaaaa......... :P

Mario said...

tiba tiba aku rasa nak marah la weh ...dak pompuan tu takutla weh...orang ada ramai...tapi tengok je?

noor afzan said...

dah tengok kat FB rasanya..
apalah nak jadi.

entah2 pompuan tu minat kat pondan tu tapi silap daa..
ingat lelaki tulen rupanya pon..
haha~

~~Ciklinn~~ said...

tq singgah umah ciklinn yer... salam kenal...dari ciklinn & co... ciklinn tak dapatlah tgok video ni... huhhu

Mariella Liyana said...

waaaahhhh....!!!

Latest entry: http://mariellasays.blogspot.com/2010/08/apa-nak-jadi.html

elly said...

Dasar Bapuk.....

bspotgurl said...

mmg pelik giler dgn org zaman skrg :)

MaWaR said...

gen fujita > setuju !

tin k0s0ng said...

haha..maunye tak kebal.. tmpar pon rsa cm kena gigit semut je..bapuk kann..hehe

Fontonk said...

apela diorang nih. letih jgk aku tgk ppuan tu kena tampa. haha