Saturday, September 18, 2010

oh saya gila shawl!!!adoi!!!

macam mana raya korang?oh!i tak habis raya lagi ni..esok hentak belipat dan kawan-kawan nak datang rumah pulak..jadi akan post pasal raya bila balik JB nanti lah..post semua sekali cerita raya dari raya 1st sampai raya ke-30..haha!bagi korang tak berhenti baca blog ni..ekekek

ok-ok..kalau petisuara yang buat post,balik-balik nak cerita pasal shawl,pasal makanan,pasal shopping..aih..perempuan memang ini macam lorr..jadi,mari perempuan-perempuan di luar sana..jom lagi shopping dengan i..eheh

dah kelik oh saya gila shawl kat fesbuk sebelah kanan tu?kelik like cepat!nanti senang nak beli shawl dengan i..eheh..malu lah macam ni..paksa korang beli shawl pulak

kali ni,i jual shawl pakistan..RM22!!!WAH!!!marilah beli!!cantiknya!cantiknya!





lepas tu,i ada update shawl manik jugak!!oh!comelnya shawl nI!!!aww!!RM22 jugak weh!haih,,kalau takda siapa nak beli,i memang amik semua shawl ni tahu..geram-geram





lastly,shawl paling murah i jual!!rm10 je tau!!cotton pashmina!!adoih,jom la beli weh..apa tunggu lagi



ok penat dah promote..kalau taknak beli,takpelah..T____T

35 comments:

cik paro said...

nak satu free!!

Anis izyan Abd Rahman said...

cantik aahh~!!

meowwmania said...

haloh halohh...ayunya ehem ehemm

slmt hari raya, maap zahir batin :)

syamimi said...

nice..tudung...jual kat mane yer...
nak beli 2

petisuara said...

kt ats shoutbox 2 ade fesbuk oh saya gila shawl..tgk code shawl 2 n email i okies?

NadNod said...

selamat hari raya. grrr, love that cotton shawl!

Sesumpah said...

wahaha kalau pegi TAR boleh pokai, nasib baik xreti online shopping hahak

fiq said...

cik petisuara, bleh x ajarkan saya cmne nk pakai shawl mcm gmbr kt bwh tu?

rubi @ cawan merah said...

hehe.. hari tu rubi pakai shawl yg rubi beli kat sini untuk raya. sejuuuuuukkk sgt2. loike2.. hehe

cemomoi said...

nak kena cari awek pakistan baru matching

petisuara said...

kat shoutbox ade video tutorial..hihi..thnx ruby!!

GaDis CoMeL said...

alaa... muka sgt tak sesuai nak pakai shawl. nampak macam kartun je. haha.

nurul nadea said...

weh, backdrop canteklah..hoho ^_^

CERITA LEBAT said...

cun!!!

noor afzan said...

yang first tu santekkk....
nanti la dah gaji baru boleh beli.

Hana Faza-same person said...

sweetnya.. tp muka akak mcm tak sesuai la pakai shwal..huhu

Rashid said...

ermm macam-macam fesyen ada ya.. hehe

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

tudung ke orang yang cantik

ishiko said...

tingin na beli... tp, baru da hbs sopim raya... kne stop dulu.. huk3x..

pawaka19 said...

merajuk lak kalo taknak beli

honey amour said...

kalau aku pakai tudung..kompem beli kat u..sumer cantiksss..

Hizami Rahim said...

wah.
aku laki.
so tak dapek nak boli.
aha.
;)

White Bird said...

cun la hang beb..

tapi yg senget kat tepi tu kena sgt

dgn hang.aku tgk hang pun dh mcm

minah paskitan =) tang idung yg mahal

tu

.s.o.f.i.a. said...

aku baru blajar2 pakai tudung..... kalau pakai shawl macam meleret2 sangat....... pelan2 nanti kalau aku dah terer aku akan jadik customer tetap ko..... suka sangat2!!!

dunspeak♥ said...

wahh sangat comel model selendang nie..hehee

Liyana said...

oo..ini rupanya shawl pakistan...

tapi tak minat pakai shawl..
tulung tengok je la.. hehehe..

Faizal n Fashitah said...

Sebagai seorang laki, mungkin agak kurang macho laa kalau saya guna shawl ni..

kata kila said...

cantik model.eheheeehe

afdni said...

nk try la yg cotton pashmina nie..tp kan susah ker nk pakai?? ker main sarung jek..nk beli ngan u cmner yer??

petisuara said...

eh xssh la..sng je sbb kain die lembut and terletak je ats kepale..kt ats shoutbox 2 ade fesbuk oh saya gila shawl..g kt ci2 kays

shiver14 said...

kaka, chantekk lah.
shawl manik warna grey tuh available lg x ?

syer. said...

xde cod tuk lam utm ke??nanak cotton pashmina..:)

petisuara said...

cod utk utm?nnti sher tgk je kt facebook 2 ape yg still availble..nnti i bole anta klo dlm utm

syer. said...

alooo..electric blue tu mmg sold out ek??nanak yang tu etceli..sob sob..
T.T

~deashuQin~ said...

kaler nye cantek2 uhhh~