Friday, March 25, 2011

Cala Qisya

Bila scroll ke bawah tengok macam blog ni laki punya ke perempuan punya? ke ni blog kongsi ni?amboih!kemain Hentakbelipat update macam dia punya sorang kan blog ni

Tapi, sebab I macam banyak sangat nak update, banyak sangat nak upload gambar, sampai semua jadi malas sebab banyak sangat kan, so cancel lah, nanti baru update. sebab hari ni macam kena update perkara yang paling penting sekali, yang kalau tak update malam ni pasal benda ni, mesti tidur nanti ngigau-ngigau bangun dari tidur terus pergi update blog

Ok, korang mesti dah tahu I suka buat jual-jual dekat ohsayagilashawl tu kan, tapi tak ke pelik nama ada shawl, tapi jual baju lah seluar lah kan. macam betul ke tak orang ni? memang sah gila, patutlah letak nama gila, so sekarang I dengan adik beradik I yang I takdalah sayang mana pun, biasa-biasa je , Farah Mislina Khairuddin dan juga Farah Azrina Khairuddin telah bukak satu blog di mana nak senangkan kitorang lagi untuk handle customers semua, tapi pada hakikatnya terpaksa buat satu blog sebab nak tukar nama dekat fesbuk tak boleh dah, fesbuk cakap tu dah jadi permanent. citer jele yang bebenor, ye dak?fine!so dah buat dah pun blog ni


sila-sila jangan tak kelik



hamik kau, gambar sebesar alam, lepas ni jangan bising lagi kalau cakap gambar tak nampak lah, kecik lah kan, padahal tak pernah lagi orang kompelin pasal gambar pun

Ok so tu je nak update malam ni sebab tahu tak P1Max ni ke macam mana nak eja eh?nak google cari ejaan pun memang harapan lah kan, konpem 1 jam baru nak loading. Sabtu ni orang Unify datang nak pasang dekat rumah, time tu, korang tengok lah, I update blog setiap 1 jam.ha hamik! masa tu, memang I kasi hentak punya Hentakbelipat, memang tak nampak dah muka dia kat blog ni

Ok bai

19 comments:

suffer8zine said...

wiwittt rasa nk cubit2 je pipi awek tu, wkwkkwkw

Terkini : 4 Video Bunuh Diri Di KB Mall

H A N S said...

yeay!! gunala unifi!! nnti wat entry unifi ni ok ker x yer PS. heheh

zarifah efa pahmi said...

haha goodish veveh, keep updated, selalu tunggu you update blog tp yang keluar bf you punya cerita,hehe,

O'gosh said...

hoho...dua2 punya update dan post pun saya suka dan tunggu dik...jangan berebut...

ashikin said...

hi salam, nice blog!
marilah jadi follower sy pula..

http://ash-adn.blogspot.com/

Sue Sumie said...

mai jengah2
httP;//mrsfadhil.blogspot.com

Mainur Hasnah said...

p1max tu memang laju.. hihi..
gorgeus adik sis :)
well good luck bisnes

Linda Nazri said...

mislina semakin comel1 hehehe. nice!

petisuara said...

MMG MNYAKITKAN hati pakai p1max tu, lepas ni mmg buang je bila dpt unify..hee

melle amir said...

gambar gila diva uols

♥ OUR HOME MADE CHOCOLATE ♥ said...

chumel sgt! baru nak beli tp dh habis. re-stock blk tak nnt?

Syafiq Rosli said...

cntik2..

petisuara said...

tula,cpt sgt, tp ade je yg xsold out lg

zarifahmr said...

semat gila doe !
baidewei, dah follow twitter si gojes :))

@sengragel

Ainee Cumi said...

a hamik! masa tu, memang I kasi hentak punya Hentakbelipat, memang tak nampak dah muka dia kat blog ni<=gua suka ayat ni! gua suka! gua suka! ahahahhaah!

kuperludia said...

wahhhh!! hamik ko...gojes!!

petisuara said...

oh thanx!i xprivate da twitter so xtau siapa yg follow.hee

sicomot-comel said...

ooooo...

korang kongsi blog ye??

korang ni,,ehem2 ke??? ^^

cEro said...

wah! bisnes makin mantoop...