Sunday, March 6, 2011

Hari ni hari dia


lahir di Seremban dengan berat 3.8 kg. fuh, memang dah dapat agak budak ni besar nanti jadi macam mana. budak ni memang nampak comel bukan.dengan lesung pipit yang dalam di sebelah kanan. dengan rambut ala-ala Temenggong Jugah. sungguh comel


kanak-kanak memang akan nampak comel cuma bila mereka berumur bawah 2 tahun, lepas tu.. hah!rasakan la mak bapak, memang letih sebab bila kanak-kanak dah naik 3 tahun, perangai ya rabbi!memang patut kena sepak je. contoh macam budak atas ni.kan rasa macam nak sepak. nampak sangat dah kenakalan dia kat situ


lepas tu, lagi-lagi bila kanak-kanak tu dah tak macam kanak-kanak lagi, masa tu, comel tak tahu pergi mana dah, memang sikit comel pun tak tertera dekat muka dia. contoh macam budak atas ni, korang nampak comel?tak langsung kan.nampak macam kanak-kanak yang sungguh nakal!

sedikit info pasal budak atas ni:
1.tak pernah duduk dalam buaian sebab faktor berat badan yang comel, nanti buaian tu melendut
2.tak pernah dapat duduk atas kerusi kanak-kanak yang khas untuk makan.ala yang ada dekat kedai makan tu, kan ada kerusi untuk kanak-kanak yang siap ada meja tu. juga sebab faktor badan yang comel
3:tak pernah rasa duduk dalam 'walker'.. kerusi budak yang ada roda yang budak guna sebelum reti nak berjalan tu. juga sebab faktor badan yang comel

Jadi, bila budak atas ni dah besar, dia tekad nak kuruskan badan, lalu dapat hasil macam ni!


takda lah kurus mana, tapi boleh lah kan. oh ya, budak di atas tu adalah Hentakbelipat, siapa lagi kan.


tapi, kenakalan budak atas tu, tak berhenti setakat di situ, kenakalannya sampai sekarang dah tua bangka ni, tetap ada.. tengok aje atas ni, dari kecil sampai besar, tetap suka main api


ingat tak masa kecil-kecil dulu, mak cakap "jangan sentuh tu!,haip!".. tapi budak atas ni degil, mesti punya nak sentuh, asal nampak benda best, benda pelik-pelik mesti dia nak jugak sentuh


budak atas ni, dia memang rakan karib dengan toilet, sebab minuman kegemaran dia adalah Nescafe


kalau satu hari, status facebook dia takda sebut pasal toilet, pasal b*r*k, memang dia akan jadi macam ni, dia akan stress, macam satu benda hilang dari hidup dia


siapa ada habit, time exam ke time bosan tengah tunggu orang, cium tali jam? macam sedap kan bau tali tu yang dah sebati dengan kulit kita.. buhuhu.. tapi HB pulak, dia suka bau wallet dia yang disimpan di poket belakang..tengok lah muka tu, feel gila bau wallet sendiri


bukan senang nak suruh HB bergambar dengan muka yang senonoh, yakni normal.. ini antara gambar yang paling senonoh dia ada.


sumpah aku tak gila, sebab tiba-tiba buat entri pasal HB ni, tapi sebab hari ni 6.03.2011, aku terpaksa, sebab harini birthday Hentakbelipat.. HAPPY BIRTHDAY!!!!!..semoga terus menjadi pelik dalam hidup!!

39 comments:

fiqkbe said...

HB HB!! erk... hepi birthday hentak belipat!! =D semoga pjg umur dan murah rezeki =) walaupun fiq study kat universiti yg sama ngn korang, tapi kita x pernah jumpa. besar kan utm ni? =P

aisyah said...

hepi birthday
HB!
teruskan menjadi COOL
:))))

♥yaya budak suka embun♥ said...

hepi bday juga :)

♥yaya budak suka embun♥ said...

hepi bday juga :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

epy befday HB~~

lu memang sempoi ar....

=D

Norhayati Rostam said...

Wah, happy besday HB!!

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

happy besday HB!!!

Sca Ndx said...

HB HB. err. ok yang pnjg
Happy Birthday Hentak Belipat.

keep rockin bro \m/

habsahharun said...

hepi birthday !!

dya adriza said...

ngeh3.. sweet la PS. epy bday HB

OrenLimau said...

waahh!Happy Birthday Hentak Belipat!May Allah bless u always :)

Cepat2 kawen dgn kak yana.Dia sangat semakin Hot skrg! :)

Hazirah Hamid said...

Happy Birthday Hentak Belipat,
hari jadi dia awal sehari dari i lah :)

nn said...

happy birthday ! :)

aisya suhaimi said...

happy birthday hentak berlipat! :)

Ezzedin Al-Qassam's said...

Happy birthday!...

Senarai Paid To Click Bukan Scam!

sue. said...

hepi befday hb...smoga panjang umur dan murah rezeki... =.)

linalina said...

hb hb!

dobot said...

Selamat jadian hentak berlipat! :D

cik bahulu oren said...

happy birthday HB :)

AcanCapik said...

hahaha... lawak la. hb bro.

Mainur Hasnah said...

happy birthday.. wish u all the best HB.. tak nak wish panjang2 kat fb dah wish..hahahaa cuma satu nak tanya.. pic masa kecil ni jeke ada? sebab entri before ni pun masuk pic ni

Waniey Khirzuan said...

oooo... birthday rupenye! hapy birthday~

Sesumpah said...

tembam gilaaaa wehh.


lelaki senang gila kuncup


hmmph :/

Encik Psychopath said...

Happy birthday bro. Mok gila time kechik.

marina anakcikbob said...

hepi besday HB..
moga kepelikan ko tu berkurangan sebab aku takut anak ko esok lagi pelik dari ko.
ekekeke..

zayma said...

happy burfdae hentakbelipat!
semoga dapat menjaga petisuara dengan baik..ngehehe..xD

Kap said...

kalau masih montel begitu pun aku rasa ok saja.

mardhia yusof said...

happy birthday HB!

cEro said...

HB tetap idola aku...
hehehe

Atikah Hashim said...

HB gemuk dulu ? WEH jeles skrg dh kurus , awek pon chun ~ HAHA

Coco said...

smoga ko terus sukses hentakberlipat.
hapy birthday anyway. :D

si dia said...

hb hb!!
haha...nk blk somban,bwk den sx.den nk sggh tampin ;p

H A N S said...

hepy besday HB!! teruskan kepelikan anda! hehehe

hentakbelipat said...

THANKS yee semuaa..hehehe sorry la gamba kecik malas nk kopek2 albumlame..tu yang same je tuh...papepun semoga anda juga mejalani hidup yg solid sehari2 ok!! sayang anda lebih cewah

efa fairuz said...

hahaha terbaek ahh PS! hepi b'day HB!

- GC - said...

yeahhh.. HB mmg byk gmbr tak senonoh.. haha

juliet. said...

HB hentakbelipat! semoga terus pelik dak sukses! heheheh :)

noraini azhari said...

happy birthday :)

amna said...

Happy Belated Belated Day ^^