Friday, April 1, 2011

It's Friday, Friday

"posting bad things about people on facebook and blog shows that u're not mature enough to handle ur problem in this world. If someone is rude to you, try not to return the "favor", me myself had done the same thing before and was ashamed of my action. Avoid bad habits in public situations. people will respect you more. live a happy life"


so yeah, if you're in my friends list in facebook, u might read my status kat atas ni









siapa tak kenal si Rebecca Black ni kan, orang duk kutuk dia kaw-kaw kat mana-mana medium and up to now, dah 70,613,951 yang view video dia kat youtube. say what??gila banyak kot! ada yang suka ada yang tak. masing-masing ada pendapat sendiri, me myself, i see theres nothing wrong with her. ok apa lagu tu. heee, suara dia yang sebenar pun tanpa auto tune or what u call that?ok je


my point is, takda kena mengena pun dengan minah ni..heee..
if kita tak suka seseorang tu atau memang menyampah sangat dengan dia, or mungkin dia takda buat apa pun dekat kita, tapi u know, saja rasa nak menyampah macam "eeuw, aku memang tak suka dia ni, tak tahulah kenapa, rasa tak best dia ni", just keep it to ourself. kutuk mengutuk is so high school. orang dewasa selesaikan masalah dengan cara berjumpa dan berbincang, if tak settle jugak, ha lantak situ lah. kalau taknak jumpa, elak, lari lepas tu bising dekat twitter kat facebook nanti buat malu kat orang je. tapi kalau tak puas hati dengan si minah Rebecca ni, takkan kau nak pergi face to face dengan dia pulak kan. pahal semangat sangat. so it's Friday, Friday, tomorrow is Saturday, and Sunday comes afterwards, what if we chill chill aja, tapi high school sumpah best kot! gaduh lah kau banyak kali pun tapi mesti end up kawan balik, macam poyo je nak gaduh-gaduh manja konon letew, tapi bila makin dewasa makin mengada-ngada, nak gaduh benda pelik-pelik lepas tu konon ingat dah dewasa lepas tu boleh buat apa je tanpa fikir panjang. malu jew tau dekat budak sekolah




so what if we listen to Rebecca Black and chill this weekend!!yay!im so excited my girlfriends, shea rasol, maria elena and lyna kamal are coming to JB..yay!yay!yay!habis lah korang bersempit-sempitlah duduk bilik aku




tapi harini 1 april, ke diorang saja nak buat april fool nak datang UTM?fine!

21 comments:

rubi @ cawan2 said...

benci gila dgn lagu ni weyh~ ahahaha

rubi @ cawan2 said...

benci gila dgn lagu ni weyh~ ahahaha

Nurul Aima Hj Kaim said...

suka dengan cara u :)

WZulhilmi said...

betul2 kalau tak suka jgn dgr. tak perlu nk maki2 apa semua. tgkcontoh dkt rebecca hitam. Suara x sedap tp views dh berjuta2. views dia tinggi sbb ramai haters dok replay2 video dia sbb nk cari bhn umpatan. kan bagus kalau tak suka x pyh tgk dah. Views pun kurang. So dia tak akan keluarkan lagi next single. Skrg ni dia dh plan nk kuar full album! amik ko haters. LOL!

Nurizyan Syazwani said...

Best best best! entry yang sangat motivate. Jangan kita simply nak menilai kelemahan orang kan? tak ada manusia yang sempurna :)

Sheril (thePrincess) said...

yes so true.. sudah2lah ngutok kat publilc. just keep it to ourselves and settle it by our own. no need la nak publish such thing .. :)

EZAN IDMA said...

sedap je lagu die kan :) hehe

Munna said...

btul2..pndpt kita sama dlm hal ni.mcm cikgu shida tu berbakul2 org kutuk dia kt fb..last2 famous dah dia skrg..siap dpt offer blakon telemovie lg.dah x suka diam2 sudah..xyah la nak post/comment maki2 bagai..sooo childish!

marina anakcikbob said...

tula PS, aku pon berpendapat suara dia ok. xde apa yg xkena dgn dia. so, kesimpulan aku, diorang2 ni jeles sbb rebecca ni umor 13 taun da glemer..

Fifi said...

better listen to this one then =)

http://www.youtube.com/watch?v=L8YT33F4sZw&feature=player_embedded#at=106

cEro said...

hating is a new trend to be popular...
hahaha...

fun fun fun...yeah!!

grOundnUt said...

Diam itu pintar...^^

Syazwana said...

lagu tuh okey jek tataw apesal ramai orang tak suke kan.
well sume orang kan ada pendapat sendiri kan
heeee

petisuara said...

diam itu pintar macam lagu kru..heee

petisuara said...

oh by the way link u yg u bg to cool la!at 1st i ingt mcm nak kutuk islam

Rebeka Blek said...

WE WE WE SO EXCITED!!
FUN FUN FUN FUN!!
ITS FRIEEE DAIEEYYY FRIII DAIEEEYYY!!!
YEAH!!

melle amir said...

rebeka boleh kahwin dengan biber dan jadi perfect kapel. haha

La Petite Cherie said...

Hehe you're so kind :)

Ili Naquiah said...

totally agree with this entry..not good to have negative feelings..!



=)

PrettySugar - Cakes.Cupcakes.Cookies

Encik Psychopath said...

bukan so high school.

so blogger.

eh.

ishiko said...

huurrmm..