Sunday, April 3, 2011

P**I Song..

Macam biasa..kalau hari minggu aku lebih suka bagi video2 yang aku rasa ada vibe hari minggu...

Tapi video ni aku taktau nak cakap apa..nak menangis pun ada jugak

Apa2 pun selamat menyambut hari minggu


20 comments:

Balqish Jaffri said...

ape kne mengene p**i song ngan perut b**i goyang2?

sherah said...

macam baaaaaaabbb1111 leee lagu.bodoooo laaa hahahahahahahahaaaaa

ishiko said...

OOoo.... xleh tgk plk video..
>__<

nysa said...

haha..setyle la bro video ni..!!

-telordibasuh- said...

serius telor xtahu..PUKI tu ape?ahahaha

eyjalukman said...

sabar jelaa .T______T
haha;D
senior samura kan HB ?

Nor atau Nad dia maseh NADIRAH said...

comel sungguh -..-

ada mokhtar said...

gila nak tergelak dengar lagu gini... haha

Cikli said...

sesekali layan lagu budak-budak

hentakbelipat said...

eyjalukman - yup2 batch 21 ceh xpsl2 nk bgtau kan..budak samura ke?
Telo: kalau kau tau pun baik kau buat2 tak tahu hahaha

video ni bagi rasa riang sikit kalau sape2 yang murung tu ye dak?

::fadxieza:: said...

brapa kali nak ulang??
xbaik mencarut!!!

haha..

melle amir said...

hahahahha wtf puki

Dr. Siti Hamidah said...

aku tersenyum riang bila tgk video tu...

Aqeel said...

gila punya hype oi lagu ni!!!

catchy pun ada sikit2

javanese DOVE ! said...

awok ni nak kabor,


b**i tu mmg p**i..
erk?
(ops)

haha.

hampeh,mmg bala-bala..
igtkn lagu ape td..
haha.
kita bakor je~

Adlan said...

hahahahahaaa..pehal lak nihhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!

cEro said...

pergh! boleh buat lagu opening drama slot akasia ni...hehehe

ohh ayu! said...

hahahaha.. lawaknye=D

nedd said...

pftttt...zzzzzz

rubi @ cawan2 said...

p*** p*** p*** kawaii~ (comel?!)
p*** p*** p*** ce ai ni~

bagus lagu nih. mwahahaha