Monday, April 18, 2011

Tak payah la nak lucah saaaangaaatttt

Kau tahu, aku kalau bab-bab social network ni cukup batal. Entah, rasa diri ni hulu betul.

Friendster...aku hanya daftar masa tengah semester tahun satu dekat UTM.
Facebook...nak hujung-hujung tahun 2 dekat UTM
Twitter....baru lagi
Oh...Myspace....haram aku tak pernah tahu benda tu.

Berapa umur kau ni!!...baru masuk 24 tahun. Perangai dah macam 42. Aku memang liat sikit bila benda-benda baru ni. Malas nak masuk campur sangat. Yang betulnya aku memang tak berapa selesa dengan perubahan. Lebih suka pada yang lama.

Macam MIRC dulu, aku champion beb...tapi nama aku dulu memang bangang habis. Ada orang nak letak nama Millennium-boyz lagi ke sekarang? Siap berbalas surat juga lah dengan budak entah hapa nama dia.

Bila entah aku tak ingat, ada satu budak entah datang dari mana add aku dekat YM satu hari. Aku macam biasa yakin terus tekan yes. Sebab aku ingat budak-budak sekolah lama. Mana lah tau jenis budak suka pakai nama pelik-pelik.

Tapi kesudahnya lain jadi dia. Cukup aku tak paham perangai apa ni. Brader Telordibasuh kompem suka benda-benda macam ini haha...ok aku gurau, kau jangan nak mengada-ngada ambil serius.










Setan betul. Benda-benda macam ni jangan dibuat main-main. Perasaan remaja macam aku jangan lah ambil mudah. Marah betul.

Segala semua nak Spam sekarang ni. Dekat Fb lagi pelbagai. Video-video pun nak Spam. Cukup tak paham.

70 comments:

adwafarahin said...

ngarut!

Sylangster Pressure said...

mcm haram! haha..tp lawak juga baca komen ko melayan mat saleh gila tu..wakakaka.

eyjalukman said...

wahh , nma stakurt , ni mcm org dorm budiman je kt samura . haha
keturunan star .
heehh , ym tak layan.
twitter plak lgsung tk pham .
haha

syifatul athirah said...

pena jugak kene macam nie..dye ckp dye horny girl..yucks!trus delete dri fren list..tak terpk pulak nk buat cmnih..kelakar..HAHA

tehateha said...

hahahaa...lawak r...bole lak lyn jep...haha....jgn lebey2 sudaaaa.... ;p

juliet. said...

gilaa ah. layan gak ko ye bro. mcm best gak kdg2 kenakan dia. mcm ayam bcakap ngn itik. hehee..ni bru ym. kalau skype lg haru. segala gambo kuar! seraaammmm!

cik-terompah said...

block je semua tuh.. abis cite..

annis said...

HAHAHAHAHAHA!
LAWAK GILERRRRRRRRR!
TOLONG AH.
TAK BOLEH NAK STOP GELAK

marina anakcikbob said...

bwahahahahaa.. ko penah nampak ayam dengan itik bergossip x? ha, macam korang la. sorg cakap lain, sorang cakap lain pakai bahasa lain2. hahahaaa..

zikeryhassan said...

kau hentak je dorg

h A n Y S said...

hahaha~ blh plak kau layannnn... ;p

cEro said...

terbaEk arr ko sbb layan baik punya...

nice place..never been..maybe one day ;P

s.u.h.a said...

haha. bodoh punya spam. aku sampai sekarang tak ada fb. dah macam nenek dah bila adik aku umur 12 tanya "kak, macam mana nak cari friend?". terkebil2 aku cari untuk dia.

Anisa Hang Tuah said...

pathetic
:(

cik fara @ fanadz said...

tak tahan pegi tanya suka mee goreng ke goreng pisang. ahahahah.

melle amir said...

hahaha biasalah cenggini, dah alam maya

Cik Bucken said...

hahaha~XD sengal sangatttt..ko layan cam makcik beborak petang2 tepi bendang je!

Mohd Saifuddin Ishak said...

haha.. nice pg layan.. aku pnah tekan kat link dia bg,(aku lelaki, biase ler.. haha) pas2 dah remove dri fren, dia still akan pop up.. aritue aku ngan seorng budak bwh umur tgh layan upin ipin, skali benda nie muncul.. mujur dia x pham.. haha.. siyes bahaya. kalu mak aku bce.. hareem..

ghost writer said...

aku bab MIRC tuh penah gak layan dulu.tapi sekarang aku dah tak faham nak buat camner.lagi HULU aku rasa..jangan kan My space,friendster atau twitter,facebook pon aku kenal tahun 2010 baru ada akaun.

MazHaR said...

Ish3..

itu la.. kalau ada nama yg pelik dalam YM atau MSN jangan memandai nak 'approve'. Kalau tak macam ni la jadinya..

My blog>> Mazhar

HAZWAN17 said...

ni macam virus jerk...
banyak gak dekat dalam list ym ni
asal online tibe2 die tegur tapi tanya lain jawab lain..walaupun tanya dalam english...

Chybee said...

xyah dilayan je org cmni. kang makin melarat lak :)

ENCIK TIKUS said...

haha kejadah sejadah

dya adriza said...

KAHKAHKAH... SANGAT LAWAK.. BOLEH KALAH MAHARAJA LAWAK PUNYA LAWAK! TERBAIK HB!!

syarina azreen said...

hahahahhaha..aduh!
aku pun penah kena..tp xdela smpai dah melalut panjang cmni sebab duk pk apsal la bila aku ckp lain dia ckp lain.spam!sakit ati betol!

Lizzie Yasmin said...

hahahaha.. pandai plk ko meloya buruk ngan dia.. hahaha.. tak der keje ke wei.. hahaha

~atieput3~ said...

rajin gler melayan.haha.

lain kali kalau ade name yg pelik2 add ym, bl0ck je trus..

faisal apardi said...

ish..ish..macam2 skang ni.setan oh setan..

hentakbelipat said...

nasib baik aku bosan mase tu..layan jela dah die sibuk nk berborak ye dak hahaha

♥CIK SHA♥ said...

hahaha..sengal betol la! dah rupe ayam dgn itik..kui3..

sue. said...

hb..apa dia mengarut ni...haha..aku rasa kan...die main entam je tau chat ng sapa2....dia tak faham pn ko bilang apa..lucah btol..

z said...

haha.SPAM kowt...heheh.tahniah ler...huhu

NAJ HEBAT said...

ahha~

komunikasi antara 2 manusia. masing2 tak paham kemahuan masing2.
haha

ngok!

Mainur Hasnah said...

hahahha samalah.. tapi tak paham cmane dorang le dapat email kita eh..bahaya2

cikpia said...

sekor horny, sekor bengong.... elok sangat la ko berYM ngan dia tu. he he......

Fina Fento said...

haha. sabo je la.

myMOONyet ♥ JGS oppa :P said...

sangap betei tuuuuu xD

Whoda said...

haha gile LOL!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tudieeennnn...


rajin nowh melayan hahaha...

ctpayong said...

kakct juga ada bad experience in this. nyaris kena. siap dia hantar surat tanah nak tukar hak milik.

tak ke keje bodoh..tak kenal nak letak harta kat nama kita.

syukur cepat sedar.

cpahniza said...

sengal~ zzz
rajin lak ko mlyn minah saleh gila ni...

JIJI YU said...

muahah weh bile ko dtg blog aku aku raase cam teruja sikit..sebab aku dgr ko masyhor

LORD ZARA 札拉 said...

hahahahaha~

kau layankan gak ek?

aigoo~

serious cam ayam-itik~

XD

Nur Diyana Mukhtar said...

haha.. lawak ar.. ntah pape perbualan.. :')

Shamsuddin Amin said...

eh... ni bukan org btul la...
ni spam jer...
ak slalu kene...
pastu ak dah malas nak approve sape2 yg ak x kenal... huhu

Ai Ni.. said...

kahkahkahkahkah...tgk..da tak senonoh aku gelak..lawak..:D

nasikputeh said...

lame gile gua tak jengah sini an.

=)

hentakbelipat said...

nasikputeh: gua dengar lu sekarang beada dekat neptune ade betul ke

Sca Ndx said...

LOL. kemain layan lagi weh. hahhaha.
milenium-boyz takpa. kalau new boyz jgn weh, pesen2 rambut paling "cool"

storyfromme said...

hahaha..klaka la.tnye lain jawab lain.pastu asyik ulang tagline yang sama je.

budak kampung said...

hahahaha lain yang kamu cakap lain yang dijawab hahahahaha
kalau x malas,singgahla
5 ayat MANIS biasa permpuan guna
lampu rumah melambangkan pemiliknya??
patung atau manusia?grr..ko buat hidungku berdarah
bila budak kampung ke f1 sepang,ape jadi??

Faizul said...

Info dari kawan aku : Kalau korang dapat add daripada org2 mcm tu.. maknanya korang penah masuk laman web XXX.. Diaorg detect email korang kt situ...

Hehehehe... Btol ke bang???

♥e'in♥ said...

mak ai..... gile ah!!!

M. said...

la seniior budiman rupanya -.-"

hentakbelipat said...

Faizul: hahahaha weh senyap weh hahaha
M: yup2 budiman

a little less conversation said...

dalam ym list aku ada 2 orang macam ni..asal on9 je mesti nama dorang naik dulu..

alinac lover said...

bagai ayam dan itik je kan heheehehehhe

- GC - said...

serius lawak dialog ni.. haha..

zarifah efa pahmi said...

haha..lawak betui la..gila punya mat salleh..:@

grOundnUt said...

adeeehh...miss communication la ni..karang dia mintak nombo crdt card ko pehtuh dia tunjuk la bidio dia tu..ngehehee..^^'

srikandi cinta said...

mat saleh la sangatt..melayu tu kan?? haha.. bijak jgak otak dia..pandai dia wat bisnes dgn cara tu.. kah9999..semoga dia cepat2 dpt hidayah

budak awam said...

benda tu rasanya macam tah la..
saya pun pernah kena..
dua orang tegur sekaligus..
ayat lebih kurang jew..
last2 bg link..
nmpak beno nipunya..
tu orang tanya lain jawab lain..
dia buat bisnes huhu

khairul farhan said...

Kah3 apa haram jadah lawak gila benda ni. Mesti mamat tu menyesal chat dgn kau

LadyBird said...

haha.. mcm2 :P

EZAN IDMA said...

hahaha. layan. :p lol

ask said...

Gua baru layan. So gua mintak maaf gua baru gelak.

ask said...

Gua baru layan. Jadi minta maaf gua baru gelak.

ask said...

Kah3. Gua xperasan ade moderation. Patutlah komen xklua. Jgn jatuhkan airmuka gua.

ana raisya said...

haha lawak

Aifa Afiqah Sulaiman said...

lawak sesangat!! :)