Saturday, June 25, 2011

Ini baru kelakar

Aku rasa aku pernah cedera tali perut, senak dada dan hilang pernafasan 2-3 tahun lepas angkara video ini. Jadi aku cari balik untuk kongsikan penderitaan aku itu. Harap-harap ada pihak dari syarikat penyiaran jemput budak-budak ni masuk rancangan kanak-kanak seperti rancangan bermainan dengan Abang Aznil  contohnya. Jenis budak-budak macam ini baru tahu apa itu budak-budak. Bukan yang datang cerita bapa dia naik kapal terbang hari-hari pergi kerja.

Ok selamat hari minggu dan kalau ada kelapangan jemput datang ke Dataran JB (ada jam besar) sebab ada acara Car-booth Sale kelolaan JOHO. Cala Qisya dan Cala Man menunggu anda. Sekian.

video ini sebenarnya di ulang. Part yang xada suara tu yang diulang. Jadi tgk sampai yang ada suara sahaja. Kalau anda tak tahu mana yang kelakar....pergi menangis.

15 comments:

laskar pelangi said...

STYLE habis adik adik ni haaaa=D

tengok pun dah lawak!dengar tambah lawak! HAHAAHAAHA =D

berbakat siot!nyanyi dengan penuh perasaan wei...tak sangka bebudak layan lagu lama cam gini. phewit!

i adore u bebehhhh! =D

syud said...

wahahhahahahha..

serius mau putus urat perot tgk smgt budak nii..hahha


drummer tu ponn.. setia naa..hahahha..

cheqwa said...

penah tgok ni dulu!haha..memang gelak smpai pecah pancrease!

Anonymous said...

erk

Melati said...

hehhhhh yg ni memang kelakarrrr!!! cuteee

bella-la said...

serious betul budak tu menyanyi. walau apa jua rintangan. sumpah comel. siap angkat tangan itu paling best :)

JIJI YU said...

tak menahannye tangan kena ketok sempat lagi nak marah..tapi pitching tak lari

Miss Hidayah said...

min 1.14 paling klaka mse kwn die terketuk jari die tuuu..hehehe

bact. said...

macam neh baru betul2 independent

.:Wawa Awlas:. said...

hahaha...adoi laa budak2 nie... suare tu yg x tahan tu.. hahahaha

Cik NurulZaty said...

hahahaha..

ok. memang kelakar.

cEro said...

ahaaaaa....
aku terjerit doo nengok mende ni

Fuza Beyonce said...

sedap kot suara diorang!!!

iqiNAMY said...

oke nak pergi menangis sekarang..
tak paham pe yang lawaknye

FeRoZ SuLaiMaN said...

budak nih skarang study kt skolah sy...hari2 kami suruh dia nyanyi kat kantin...hahaha