Thursday, July 14, 2011

Siri Cerita 'Cutting-Edge' : Kesesatan

Sudahlah kau Mohamad Izzuan..kalau kau nak temberang, bukan dengan aku lah.

Apekebende lah otak kau ni Saiful Borhan. Ini pengetahuan am la iblis. Benda ni budak berhingus pun hafal sambil pejam mata lah

Ah hahaha! kau tak payah la cerita lebat. Aku seumur hidup belum pernah dengar lagi benda ni. Aku rasa Wikipedia pun tak masuk. Jangan kau sesatkan aku. Semoga aku dilindungi daripada Mohamad Izzuan yang sesat ini.

Saiful Borhan....Saiful Borhan. Kau dulu masuk darjah satu sekolah mana? Aku nak pergi lempang cikgu yang ajar kau subject Tunas Sains masa tu. Mesti jenis yang tak perabih silibus ni sehinggakan menghasilkan manusia macam kau wahai Saiful Borhan!

Ah hahaha! sekarang juga aku nak tweet benda ni...biar kau kene gelak! hahaha! Beruk punya Mohamad Izzuan! Sudahlah aku nk pulang!





Tak boleh pakai betul Izzuan tu. Fakta tanpa nas-nas yang sahih..ptuih!!....ahah! macam ada rasa nak bersin. Aku nak tengok macam mana kali ni. Ni aku tengah memandu laju tak kan pula aku nak saja-saja tutup mata sebab bersin. Aku try buka mata sambil bersin amacam? kahkahkah!...tweet sikit lah



Ok..ok..sikit lagi nak bersin nih. Jaga...jaga....Haaa...Haaa..CHUM!!!!
GEDEGANG~




 










15 comments:

amna said...

mana ada orang bersin buka mata.. tekanan bersin tu sahaja dah boleh sgt2 buat mata kita tersembol keluar 0.O'' HUHUHU

norshila ibrahim said...

hahaha..apa dh jadi ngn saiful tu? sian dia..

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha...terbukti bersin kene tutup mate kan? :P

ayaa alyy said...

haha. mmg kena tutup mata lah woi. itu reaksi spontan. dulu cikgu ada ckp kalau try jgk nk bukak mata bolehr tersembul biji mata kau :P haha

bact. said...

jgn lupa.
bersin jugak kena tutup mulut dgn tangan.
kalo tak...

Far8 budak baik said...

hahahahaha aku bersin entah mcm mane entahhh...tapi tak patut ar ayat tu..
falsapah mane entah dy rembat..
hahahahaha

dee.diyana said...

bersin dgn mata terbukak, nnti mta terjojol keluar. hish

Hazirah Hamid said...

haha kelakar la aku baca siri cutting edge yang ni, sila la bersin tak tutup mata tengok apa jadi lepas tu ^_^

Anonymous said...

hahaha dalam maksud ''bersin'' tu btw.kalau tak selidik fakta mmg sesat smpai bila2.

calaqisya said...

haha..mcm fhm sikit apa anon mksudkn tu..terbaik!

iKhRam said...

apa la.. ni kes bersin jer kot..
sabar2.. hahaha

Suhaiza said...

lah...tutup mata sekejap je pun boleh masuk gaung dah. dah masuk gaung sempat tweet lagi. kehkehkeh.

cikpia said...

ha ha..... cam babik!!!! nak aku kuarkan fakta tentang kelajuan bersin untuk tatapan saifulborhan??ha ha.....

cEro said...

wahahahaha,
amik ko, blajaq dr pengalaman sendiri...
sapa2 jgn tolong dia dlm gaung..hahaha
(bro, aku rasa ko boleh buat buku koleksi siri cerita yg cutting edge)

djambu puadovich said...

bersin boleh buka mata. mythbusters dah buktikan boleh. episod berapa, x ingat dah...tapi boleh! :D