Friday, August 19, 2011

Bazaars phuh

Hey people!!!
This week is gonna be super tiring for both of us and other Cala group members, ada 3 bazaar starts from tomorrow! aduhai, dahla puasa weyh, macam ni, last week punya bazaar pun tercabar iman tengok vendors kanan, depan, sebelah depan punya kanan, kliri sikit, semua dok bedal nasi ayam, kfc lagi, air pulak tak menahan sedap bukan main, adoi, mintak-minta bazaar kali ni semua yang wajib puasa duduk sebelah.. heee

so starts from tomorrow, Cala Qisya and Cala Man will be here! KL bazaar here we come!! RSVP here darlings!


tapi kitorang join esok je, sabtu tak join, sebab sabtu boleh shop2 dengan kami di sini!! Chic Pop baby! RSVP here!



lastly on Sunday, jumpa kita di bazaaraya!!!! RSVP here!



till then people! see ya there...........

6 comments:

yuyueyuliana said...

ngajinnnnye . mesti bergelodak kan segala isi alam perot tgk kfc sume2 tue ? hehe

cEro said...

part yg best event camni kan ialah poster2 yg dikeluarkan...

semua kreatif belaka...
almaklum laa, org2 yg terlibat pon kreatif semuanya..

ishiko said...

best ^^

Mario said...

perghh...solaris tu...good luck eh...

h A n Y S said...

jumpa u kat jaya one nant! XD


p/s: tgh BANYAK duit ni, blh kikis poket habis-habisan, BUAHAHAHA! ;p

grOundnUt said...

uIii...masyUkk nehh...^^